My brother from another mother

And off to school we go!

if we crawl until we can walk again..

God morgon, allt bra med er? Här är det bra fast ja har lite ont i magen, mendet går väl över under dagen.  Oj, det är mycket nu med alla pengar som ska in för studentskivan och till flaket.  Jag tar ju hand om det, fast jag tycker verkligen att heeela klassen har varit super duktiga och satt in pengar=)  Jag blir så glad när det inte blir massa krångel liksom =)  Och vet ni, Det är inte ens 1 månad kvar till våran studentskiva nu. Asså fatta! Det är liksom typ 72 dagar var till studenten.. Skrämande.

Om ca 2 timmar ska jag åka till skolan . Skönt med sovmorgon idag! Då hinner jag packa klart också eftersom jag ska direkt till johanna efter skolan.  Jag måste verkligen se till att jag får med mig allt annars blir det katastrof! Om det blir mång bra bilder kommer dom givetvis upp här imrgon eller på söndag=)

Juste jag måste bara berätta!!! Igår var vi inne i stan med skolan, vi gick statsvandring och tittade på olika kungar och det var sååå sjukt kallt! Jag har aldrig i hela mitt liv frusit så mycket som jag gjorde igår. Jag kunde knappt andas. Usch det var inte så kul. Det enda som var kul var när vi var utanför slottet så skulle dom byta vakter, Höhö det ser så sjukt kul ut och dom håller verkligen minnen. Dock kollade dom bäldigt mycket på oss för vi höll på att dö av garv när en tjej i min klass visade "rumpan" för dom. Haha, det var typ det roligaste på heela dagen=D  Tyvärr blev det inga bilder för mina händer fungerade inte.

Nej detta blir dagens första och sista inlägg tror jag ..



För ikväll ska det festas!!!

puss och kraaam

en kvinna kan gå i en mans byxa men en man kan inte gå i en kvinnas byxa...

Nu är jag hemma efter en lång dag på skolan men jag ska snart iväg och träna. Men det känns inte så kul för min kroppa har jag protester den här veckan så jag ska nog ta det lugnt ändå på träningen så att jag inte gör illa mig. Det vore ju synd.  Jag kan ju inte sluta träna nu. Jag har liksom gått ner 2 och 1/2 kil0o på ca 6-8 veckor så jag tänker inte sluta nu och jag känner defenetivt att jag börjar bygga muskler på ställen som inte var så tränade.

På skolan i dag var det en konser. När man hör att det ska vara en koner på skolan så låter det oftas såhär i våran klass: NEEEJ!!!! Men idag var faktiskt konseren väldigt bra! Jag har filmat en liten snutt med jag orkar inte lägga in den nu så det får bli lite senare. Dom hade också gjort som en liten film till så det var faktiskt skitkul=D Det var iaf bättre än att ha idrott.

Nu ska nu få höra en låt som jag har fastant för, den är nog ganska gammal ( jag vet inte) och den är ganska hemsk med den är ändå så bra.  Man måste verliken lyssna på texten liksom =) Den är skriven av Sober.
Okej bara därför funkar det inte=S Men om ni vill kan ni söka på Youtube= Sober- Amir och Erik! den är värd att lyssna på!

puss o kraaam

Won´t have to drive so far.

Nu är jag hemma och håller på att kolla vilka kläder jag ska ha på mig på fredag. Nu undrar ni varför jag gör det redan idag. det är ju bara tisdag. Jo jag vet men imorgon ska jag träna så då kommer jag inte att hinna och på torsdag ska jag till stallet direkt efter skolan sen måste jag plugga plugga plugga så då kommer jag heller inte att hinna, visst på fredag har jag sovmorgon till 11.10 men då måste jag också plugga plugga plugga och packa för jag ska direkt till Johanna efter skolan så då måste jag hamed mig alla kläder, allt smink plus dricka. Okej nu undrar ju ni vad jag ska göra på fredag.. Jag ska ut med brudarna=) Det var tt litet tag sen alla vi var ute sist. Vi ska till ett ställe som heter Soft kök och bar. Jag har aldri varit där så det blir spännande=)

Juste jag tror jag har glömt att säga det men jag har hämtat min studentmössa nu.. Åhh den är såå sjukt fin och jag är så himla nöjd med den. Nu är det inte långt kvar till studenten (73 dagar) och om ca 1 månad är det mösspåtagning. FAN vad jag längtar.. Fast det är lite skrämmande också, vad ska jag göra när jag kommer hem från Kreta? Kommer jag att få något jobb eller kommer jag bara få jobba som vikarie? Eller ännu värre leva på A-kassa..  Men iaf, jag har tagit lite bilder som ni ska få se på min finaaa mössa=D

 Jag börjar med en bild från när jag gick från stallet idag, blöö på vädret men visst ser bilden lite spökaktig ut typ?? Scary =S

 

 



Dom 4 bilderna i mitten är på min studentmössa. Det man inte ser på bilden är att på baksidan på det vita står det Åva gymnasium och i mössan finns det en liten plastficka. Där kan man ha legg, konto/kredit kort eller kondomer kanske? Man får ha exakt vad man vill där! Pennan som ni ser är en vattenfast penna som man kan skriva med i mössan eller på overallen. Overallen hoppas jag verkligen att man får snart!

Nej nu ska jag plugg plugga plugga=) ....

puss och kram


fight for this live.

Nu sitter jag i skola, det är ärligt rätt sååå tråkigt. Jag ska vist till stallet efter skolan ändå men det blir typ bara fram och tillbaka. Sen måste jag jobba med min APU rapport.. Det går verkligen lååångsamt framåt med den och det är inte bra för det ska in typ nästa vecka eller till och med kanske den här veckan.. Bråttom Bråttom!

Jag önskar att solen ska titta fram snart för jag börjar bli riktigt trött på detta skitväder.  Och man blir så jäkla trött av vädret också-_- bläää ..  Jag vill bara lägga mig under täcket och göra absolut ingeting. Det är sköänt att det inte är så långt kvar till påsklovet faktiskt. Jag ska verkligen ta vara på påsklovet. Sova mycket och festa mycket. Erica fyller ju 18 då så det blir feest heöa veckan, och mamsi är ju inte heller hemma så det är FF =)

Nej jag ska nog återgå till mitt arbete nu fast jag är typ klar så jag har egetligen inte så mycket att göra men äh... Nått finns det väl att göra?

Puss o kram

Lesh il hayet sabe, ptechod o ptate

Sitter nu och äter frukost medans mitt knä gör såååå himla ont! Usch... Jag tränade igår kväll och då fick jag så sjukt ont och när jag böjer benet nu känns det som att massa broskbitar ligger löst där inne.. INTE skönt.  Som tur är så ska jag bara hem efter skolan idag och ta det lugnt och göra läxor..

Jag börde egetligen gå och sminka mig nu så att jag inte missar min buss för det vore ju synd! Haha fast egenligen vet jag inte om jag ska vara med på idrotten pga mitt knä, men vi får väl se hur det går. Man kan ju inte göra mer än att försöka;)

Nej ska gå nu.. =)




I got a plan

Usch jag känner att the update här är ganska dålig.. Men aja vad mer ska jag begära av mig själv? Jaghar typ inte ens ork att jobba med skolarbete.. Hur ska jag då ha ork att skriva här liksom??

Men förra veckan var väldigt hektiskt. Jag var inte hemma en enda kväll, det var nånting varje dag. Som tur var så var det ju roliga saker men ändå, man blir ganska trött.  I helgen har jag varit i stallet och myst.. Åhh det var så mysigt att rida i lördags för det var ju så himla fint väder. Både jag och Wilma Älskar det.  Igår var det äckelväder så då red jag inte.. Blöö för snö!  Sen har jag varit hundvakt med Emanuel åt Ericas hundar för dom har varit i London, och dom komer hem inatt. Dom hundrana är något extra!

Nej jag ska nog göra mina mackor till skolan och fixa mitt hårnu för tiden börjar rinna iväg.

puss o kram


Fast car

Nu ska jag snart sticka iväg till paraktiken.. Tråkight. Eller nej inte tråkigt men jag saknar skolan lite och har ångrat mig lite att jag valde en särklass som allra sista praktik. Men men jag får en erfarenhet iaf, så får jag se på saken.

I fredags var jag hundvakt =) Enn jättemysig och snäll hund. I Fredags åkta jag in till stan med Erica och fikade sen ¨kte vi hit och tittade på melodifestivalen. FY FAAAAAAN säger jag bara-.- Ofta Anna bergendahl vinner.. Jag hoppas att hon inte ens klarar av Kvalet! Fatta Ingen kommer komma ihåg hennes låt under euorovision.! Så hon kommer hamna på sista plats!!!! Salem Al Fakir borde ha vunnit!!! Eller har jag fel? Eller kanske Man Boy, den var också bra. Men iaf INTE Anna.. BUUUUU för Anna !!!

Nej ska gå på toa nu sen fixa väskan ;)


Men det spolades sakta bort.

Igår kom jag hem 20 över 6, Jag hade då varit i stallet sedan kl 14.45, det var nämligen så att LIlla Nova har gjort sig illa så vi var tvugna att vänta på en vetrinär som skulle undersöka henne. Som tur var så var det bara små sår som hade orksakat det hela men nu ska hon stå inne dygnet runt till på tisdag, vi får se hur det går.

Jag skulle ju egetligen ha gått på yoga med Johanna men jag hann inte det . Vi får göra det nästa vecka istället.

Jag ska sanrt åka till skolan och hämta min studentmössa. Ahh jag längtar, jag vill se den nu nu nu! Men jag får vänta ett litit tag till=) .

Nej jag ska nog dricka upp oboyen nu sen ska jag rulla ivä till bussen=)


Jag skrev våra namn i sanden

Nu är jag hemma efter ännu en dag på praktiken. Det är superkul och jag trivs fortfarande. Jag ska inte till Wilma idag men senare ikväll ska jag träna styrka. Jag måste ju bli stark, orka bära min egna kropp.

Just nu sitter jag och skriver en dagbok från praktiken, det är nämligen 1 av en rad uppgifter vi har nu när vi är ute på Praktik.  Det som ändå är skönt är att vi bara jobbar 5 timmar per dag så jag hinner skriva alla uppgifter;) När vi jobbade 7 1/2 timma per dag hann man inte det, för man har faktiskt ett liv utanhör skolan/praktiken också. Fast iböland känns det som om lärarna inte fattar det. Det är lite skumt för dom har väl ocså gått iskolan?

Nej man kanske ska äta lite mellanmål så jag orkar träna senare, styrketräningen idag är nämligen GANSKA s¨å tuff. Och juste för er som diggar Erik Saade ( stavning på det?) Så är han i Kista idag kl 6. Han var med i melodifestivalen i år och han är tillsammans med Molly Sandén.  Jag så dock träna istället.

Va folk växer snabbt det känns som igår att ni var sååå små..




Allting har en början.. Men också ett slut..

Jag ska duscha bort smutsen på min kropp nu!

Angels cry

Puh, nu är jag hemma efter en lång dag. Eller den har gått ganska fort faktiskt. Det var min första dag på praktiken idag och jag supertrivs. Barnen är så härliga och personelen sjukt trevilg. Så skönt att man trivs på den sista praktiken man gör innan man går ut skolan. JUSTE!!! Våra studentmössor har kommit nu =). Jag ska hämta min på fredag och då lovar jag att jag tar kort och visar här. Mösspåtagningen är dock inte försen den sista April.

Wilma plutten mådde super också, det är så mysigt att vara i stallet när solen skiner och det blänker såå fint i Wilmas päls. Fast hon har jäkligt mycket påls just nu, jag verkligen längtar verkligen till Wilma får sin fina sommarpäls, förhoppningsvis är det inte långt kvar dit.

Jag har redan ätit middag så det ska jag inte göra nu.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, dryga runt här hemma eller nått, inte vet jag.

puss och kram skummbannan

Alexandra Burke?


Bra  eller dåligt??


Jag får ny energi..

Och jag lyfter från marken.. ?

Idag har jag bara varit hemma och städat.! Ja då undrar ni väl värför jag inte är i skolan? Jo för jag ska praktisera den här veckan och skolan jag ska praktisera på har studiedag idag vilket ledde till att jag var LEDIG idag.¨Och det ledde till att jag behövde städa. Det är så träkigt. Men det blir ändå ett bra resultat ;)

Lite senare ikväll ska jag träna, längtar typ dit för det är så skönt att träna, jag blir nog träningsnarkoman snart.. AAAh det vill jag nog inte bli .. Eller? Vill jag se ut som ett muskelberg..? Nej jag tror inte det.

Ja jag her egentliegn inte så mycket mer att skriva just nu för mitt liv är ganska tråkigt för tillfället ( Förhoppningsvis blir det bättre snart)






...




I know what you like!

God morgon=)

Inatt har jag sovit i 12 timmar! Såå himla skönt måste jag säga.. Jag gick och la mig i min säng vi 9 för att kolla på tv för jag var sliten från gårdagen plus att min försklining inte var så bra men jag somnade på typ 10 minuter.. Att somna kl 9 på en lördagkväll ärr INTE bra .. Men ibland ¨får man göra det. Och jag måste bli frisk nu för jag ska på Afrodans ikväll och sen ska jag ju börja prkaktisera på tisdag på Byängskolan och då måste jag vara pigg och glad eftersom jag ska praktisera i särklassen där. Åh det ska bli superkul.

Kl 11.45 ska jag ta bussen till Wilma .. Och vet ni solen tittar fram lite idag också. så skönt.  Jag ska åka direkt från stallet till Afrodansen .. Jag har längtat jättemycket efter Afrodansen. Det e sååå jäkla roligt och jag har inte vari där på 2 veckor nu och det känns ju lite konstigt.

Nu kommer det komma lite bilder från allt möjligt =)


Denna stor catherdral gick vi in i sista dagen i Engalnd. Så himla balt.


Denna byggnad hör till Catherdralen, och här bodde munkarna.


Från en sak till en annan.. Men man är ju alltid V.I.P på Chaplins .. Bra eller dåligt? vet inte.





True love way

Fy va roligt jag hade det igår=) Tittade inte en enda gång på klockan och helt plötsligt var klockan halv 3 och det var snart dags att åka hemmåt eftersom festen tog slut kl 3 .. Vi skulle jue egtligen ha varit på Nype, ni vet att jag sa det eller hur? Men vi kommer dit, vi har skriit upp oss på gästlistan för att komma in gratis för det är då fruktansvärt onödigt att betala inträde plus att det var 20 års gräns där. Iaf vi kom förbi vakterna utan några problem alls. En del avklarad, sen skulle vi gå in.. Då säger hon i kassan in att vi måste betala 120 spänn ändå för att vi är under 20.. =S  Glöm det att vi ska betala 120 spänn för att komma in sa vi och vände ryggen till och gick.. Då ändrades planerna till Viper för där var det några vi kände.. Men där kostade det också 90 spänn  i inträde så det slutade med att vi hamnade på Chapöins (A) som alltid..  Och vem tror ni var och festade där igår då? Bobby från mammas Pojkar.... Ursäkta mig men har är ett riktigt slisk! Höhö...  Men det var inte den enda.. Ni vet garderobsmannen som jag har pratat om och som är s sjukt snygg??  Han var där också !! Och jag pratade med honom.. =O jag är stolt över mig själv ! (A) Men till min besvikelse så var han väldigt dryg ..  Antingen var han så för att han hade druckit en del eller så är han bara så.. Synd!

Aja Johanna sov hos mig och vi vaknade typ halv 10 =O Alldeles för tidigt när vi var hemma kl 4.00 inatt.. Men vi gick inte upp försen halv 11 och då tog vi lite frukost och bara tog det lugnt sen kom hennes mamma och hämtade henne runt halv 2.

Ivkäll ska jag och mamsi ha myskväll för jag är såå trött.. Fast nu känner jag för att hoppa in i duschen och göra mig lite FRÄSCH!

  (bilder kommer någon gång senare )

Is it enough to say that I miss you?

Jag har precis kvlit upp ur min säng.. Jag vaknade 07.07 men jag ville inte gå upp då så jag satte på One Tree Hill och nu har jag tittat klart på heela sesång 6 .. Jag måste jag köpa sesång 7 =) hehe Jag är en Nörd jag vet;)

Erica ska med mig ut tll Wilma idag=) Och vet ni =O solen skiner ( ta i trä) Det är såå himla mysigt när solen skinner. Jag tycker det är jättemysigt när man är i fjällen och det är fint väder. Åh jag saknar att åka skidor. Mamsi ska upp på påsklovet och åka skidor men jag ska inte förlja med för det ä den veckan Erica fyller 18 år=) Yeey då ska det partajas=) YEz! ONSADG FREADAG OCH LÖRDAG, ja ni läste rätt ... Hela veckan lång!

Jag ska bara dricka upp mitt tea nu sen måste jag fixa mig för jag ska gå om 45 minuter ..  (Vila för jag göra nån annan dag !)  Men hörrni.. Ta vara på solen medans den tittar fram, det ska iaf jag göra!






Puss och kram skumbannan


Bad Boyz

Att förlova sig verkar vara en trend? Eller vad tycker ni.. Man hör om fler om fler unga som förlovar sig. Varför? Man har inte ens levt hälften av ens liv och man tror att man har hittat den rätta ( efter 1 månad) ? What´s up with that? Ni känner knappt varndra. Ni som är förlovade tänker säkert bara guuud vah hon är avundsjuk men det är fel! Jag vill inte vara en förlovad 18 snart 19 åring... självklart kan man hoppas att det håller för alltid! Vem önskar inte det?  Men att förlova sig etfer 1 månad? INTE okej ..



Är det bara jag som diggar Navy CIS?? Så jäkla bra, jag och mamsi tittar alltid på det medans vi äter, och då undrar nu såklart varför jag sitter framflr datan nu när Navy går på tv? Jag har tittat på TV nästan heeela dagen oh är ganska trött på det just nu faktiskt!

Nä ska ganske göra något nyttigt? Som att skriva ner allt jag har ätit dom 2 senaste veckorna till mitt livstillprojekt till gympan?? Det låetr som en bra ide;)


Don´t stop belivin hold on to that feeling!

Att vara förskyld är INTE lätt.. Blä jag ´verkligen hatar det! Och jag som ska ut imrogn.. Hur ska det gå? Kommer jag klara av det eller blir det en hemma kväll med massa snorpapper? haha ?? Vem vet? Om det  blir utgång  ( hoppas hoppas) så ska vi till nype.. Har aldrig varit där så jag hoppas det är ett schysst ställe =) Och då ska jag ha på mig något som jag köpte i England=)

Jag skulle egtligen ha åkt in till stan i dag och hållt Erica sällskap i kön ( hon har köat sedan kl 4 imorse för hon ska se TH) men det blåser ute och jag vill inte bli sjukare än vad jag är nu.. Jag får väll ett samtal inatt när dom åker därifrån där Erica skriker FAAAN va bra dom var!! =O

Jag var ute och gick med Sascha och en hund som heter Charlie imorse, det var faktisk skönt med en liten promenix, det hjälper också mot träningsverken som jag har efter träningen igår, Jag och Johanna var och styrke tränande igår=) Skönt men jobbigt men FRÄSCH efteråt=)

Jag borde egentligen vara duktig och ta kort på allt jag har köpt och lägga upp här, fast det är så jobbigt för jag har ju bara min mobil att ta kort med ( den tar hyfsat bra kort) men det är så krångligt att lägga in bilderna på dator... Eller är det bara jag som är lat? Vem vet ...



 


Just a small town girl livin in a lonely world

Jag har så ont i nacken så jag tror att jag håller på att dö! Jag har antagligen träningsverk efter i måndags men det gör så F***ing ont! Blöööö..

Snart ska ja iväg till stallet, sen efter det ska jag fika med Johanna =) Och senare ikväll ska jag träna igen. Det är så skönt att träna, jag känner mig såå jäkla fräsch. Men just nu ska jag fixa mitt hår som inte ser så fint ut.

Men det som är bra idag är jue att det är SOL ute! Jag trodde ärligt att solen hade försvunnit för gott. Fast det är ju kallt ute =( Men vi får väl håll tummarna för att det vänder snart och blir fint fint väder ute.

Som jag sa till Erica i söndag.. FY FAN va skönt det ska bli när vi kommer till Kreta. Jag längtar så sjukt mycket efter värmen! Bara att få ligga i solen och känna sig svettig för att det är sååå varm. Gah ta mig dit nu.. Snälla... ?

Tror jag ska ta tag i mitt hår nu ;)







Untouched

Det är ganska skönt att vara hemma igen.. Jag har saknat hemma gabsa mycket medans jag var bort.. Hahah jag saknar hemma när jag är borta 1 vecka.. Hur ska det då gå när jag är på Kreta i 2 veckor? Hmm det ska bli spännande.. =)

Wilma måddde bra =) Fast när jag skulle rida henne över en bro blev hon jättestressad och vi hade en nära döden upplevese ( andra gången tillsammans) det kom nämligen en lastbil i fullfart medans Wilma blev rädd så den körde absolut MAX 1 miter i från oss det var såå jäkla läskigt! Det var så läskigt att jag började grina.. Fast nu är jag väldigt överkänslig men ändå.. Hon är ju liksom mitt hjärta och tänk om något skulle hända henne.. Jag skulle aldrig överleva utan henne!

Nej jag ska nog göra något nyttigt nu!

På denna bild sitter jag och skriver ner ALLT jag hade köpt i england =) Det blev en del pengar.. :P




Let us crawl back to love

 

      

 

 Här är några bilder från England! Där det är en bild på en symbol, det är en bit av en uniform från skolan vi prkatiserade på. Dom var så söta i sina uniformer. =)


He is just a city boy

Det var sååå himla skönt att sova i sin egna säng inatt! Jag har ju inte sovit i den sedan förra lördagen eftersom jag har varit i engalnd och kom hem i lördags natt och sen från söndag till åndag hade jag film kväll hos Erica =) Det va mysigt.

Jag har ju ingen kamera men jag ska försöka få tag i lite blder från england så ska ni få se=) Dock bodde vi i ett ghetto så det blev ingen pub den här gången.. Men förhoppningsvis kommer jag  att åka tillbaka någon dag och då blir det en pub!

Jag tränande ju inte på heeela VECKAN så jag kände mig lite oversize när jag kom hem men igår så tränade jag, och då följde lilla Johanna panna med=) Hon skulle prova på så förhoppningsvis kanske hon börjar=) Det är ju alltid roligare att vara två när man tränar! =)

Snart ska jag åka till Wilma=) Jag saknade henne jättemycket när jag var borta=( Hon e ju min lilla bebis! Fast jag ska nog klä på mig ordetligt idag för det ser ut som om det är ganska kallt ute.. Brrr ...

Har ni tittat på Glee någon gång? Jag har totalt fastnat för det=O Det gick i england och dom spelade deras låtar på någon musikkanal också så jag har blivit helt nere i det typ.. Nördigt jag vet! höhö. Men man får vara nördig ibland!


RSS 2.0