Uh nanana

God kväll=) Haft en bra dag? Det har iaf jag haft fast det var endå jobbigt att gå upp imosre och dt kommer bli ännu jobbigare imrogon för d¨å sla jag upp kl 10 i 6!! Blää... Men jag klarar mig! hehe

Jag var hos Bella några timmar efter praktiken idag och tro det eller ej men vi fick mycket gjort=) Och det är jag glad för! hehe

Ska se om det går att lägga upp bilderna idag då=)

Gaaaaah jag blir knäpp det går inte=S vad är det för feeel??

Kyss

//K


I am your biggest fan and I will follow you until you love me!

Anonym om The way that booty movin I can´t take no more:

hahaha, patetiskt, lilla gumman e du 14 eller 18, hur länge sedan var det inte man andvände pushup-bh. Inte längre, man går över det stadiet att ha tuttarna onormalt när man är 15! skäms, du är ju fan 18, lilla du???
.......................................


Svar:

Öh jag tänker börja med att svara på en komentar som jag fick, Jag har nämligen köpt två styckna pushup bhar.. Kan inte jag ha det bara ör att jag har fyllt 18?? Öh när kom den regln? Sen så trycker jag inte upp mina tuttar upp till hakan, för jag använder RÄTT bh storlek inte 3 storlekar för liten, och det är väl inte ditt problem om jag vill använda pushup eller inte och tro mig! Jag ör inte den enda 18 åringen som anvämder pushup!. Asså skaffa ett liv istället för att gå och klaga på alla andra! Det är PATETISKT! 

                                                                                                                                                                                         

Så ! Nu är jag klar=) Hehe nu tänkte jag att ni skulle få lite bilder från gårdagen=) Mmm Såå fiins bilder så! På grymma artister! Sjävklart går det inte att ladda upp bilder:S gaah Jag blir gaalen! Först den där knäååa komentaren och sen går det inte att lägga upp bilder=S Och igår kunde jag inte lägga in klipp från youtube... Puh Jag bkir knäpp och allt är knaas. Haha men jag hittade något annat roligt åt er=) Denna video som kommer upp är inspelad av två knasbollar!

 



Kyss

//K

 

 


I will love Agian

(stavning??)

Nu är jag hemma igen=) Jag har inte varit hemma sedan igrå typ nån gång.. Hehe fast jag ska snart iväg igen.. Jag ska hem till J och äta middag=) Det ska bli mys! Fast jag kan nog inte stanna så himla länge för jag har ett prov att plugga till, projektarbete, apu-arbete och en uppgift i socialpyskiratri (stavning) . Sen ska jag ju upp tidigt imorgon .. Oj shit va mycket det lät när jag skrev ner det =S Aja Ibalnd är det såå !

Igår va såå himla kul=) Toppen och Estet (The Larssons) Var såå sjukt bra! Bilder kommer sen! Danish var också grym! Me Like . Fast alla artister var faktiskt bra! Dom kan ju mixa med låtarna hur mycket som helst när dom gör dom där hemma eller var dom gör det men det här lät riktigt bra.  Det blev inte så himla sent, vi var väl hemma runt halv 12, jag var så jäkla sugen på att dra ut efter men tror ni att det var någon som ville följa med?? Nä, Och jag tänkte inte dra ut själv.

Aja ska nog börja göra mig i ordning kanske?? Jag vill ju inte komma för sent liksom..

               


Kyss

//K

Genom allt?

Helluu

Nu är det inte många timmarna kvar=) Även fast vi inte ska åka försen om 1 och 1/2 timma så är jag helt klar. Fast vi ska äta också! =) Det blir nått kött med nån sås och banan och annanas=) Mumsi! Det är alltid god mat hemma hos E och A!

Men nu ska vi ska vi äta middag snart såå måste gå=)

Kyss

//K


Jag har stått i mitten av ledet och väntat!

Nu är det inte många timmar kvar till hiphop Jamet=) Äntligen=) Jag ska snart börja sminka mig och så för det tar ju fort en timma sen ska vi äta och sentar det en timma att ta sig dit så tiden flyr förbi här assåå Och det är kanske inte så bra eller vad säher ni? Det känns verkligen som jag sitter här och skriver bara BLÄ, Inget viktigt iaf.. Höhö

Jag sitter ni här alldels själv hemma hos E och A för A ligger i badet.. Tråk asså! Men that´s life ibland. Man kan inte alltid ha kul, men det är så himla jobbigt för att om man längtar till något går tiden så fruktansvärt låångsamt när man väntar!  Men jag får väl sminka mig låångsamt och ordentligt, klä på mig långsamt och äta långsamt så kanske klockan blir halv 6 då vi ska åka:D yeeey!

Haha ska inte störa er mer nu!

Kyss

//K


Somebody call 911

Nu tänkte jag sätta in en jättefin godmorgon bil.. Men det funkar typ inte att lägga in bilder från paint.. Nån som vet hur man gör?? Knas är det iaf!


God morgon =)



Kyss

//K

Alltihoppa är knas med detta inlägg=S


You are wverything I thought I wanted as a young girl!

Puh tiden går såå fruktansvärt låångsamt när man har tråkigt=S   Jag blir knäpp. A har inte kommit än.. Jag väntar?? Hehe.. Men det är ju lite tråkigt också för mamsi är inte hemma heller. Aja men nu kom dom.. Ska vara lite social kanske??



Vart ska man ta vägen när man inte har någonstans att gå?


Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu!

Hej hoppsan! Det var läängeseeen sist nu! Allt för läääng! Jag som typ hade lovat migsjälv att fortsätta den hära gången.. Gick det bra ?? NEJ verkligen inte.. Bläää, men nu, nu på riktigt ska det gå! Det måste bara gå!!  Det ska gå nu för jag får har fått bättre tiid nu=) Yeey nu blir ni väl glada??

Sedan sist har det inte hänt såå himla mycket.. Eller joo! Ni vet underkläderna jag beställde från hm? Jag har fått hem den rosa bhn och trosorna=) Såå snygga dom var! MM=) Satt fint gjorde dom också! Det andra paret har inte kommit hem än. Kommer hem i vecka 44! Sen har jag också besällt två jättesnygga toppar från Ellos. Jag fick hem den ena toppen förra veckan men det var för lite så jag var tvungen att skicka tillbaka den så jag får en större storlek! Och om det är någon som ska besätlla från Ellos så är vissa saker SMÅ i storlek och andra kläder töjer sig jättemycket när man hanvänder dom!

 Från Ellos 199 kr!

 Från Ellos 149 kr!

Superfiina båda två!

Ikväll ska A sova här och kanske E =) Vi ska nog hyra en film och bara ta det lugnt! Sköönt för det har varit en lite speciell vecka och två till sånna veckor väntar! Jag är nemligen ute på praktik och då praktiserar jag på en Särskola i Åkersberga! Superkul är det! Jag tror jag har hittat min grej här i livet.

Imorgon ska jag till Solna för där har E och T fixat ihop ett Hip Hop Jam=) Yeey ! Dom har gjort det en gång förut men då kunde inte jag komma=( Men imrogon så! Yeey! Och då kommer Toppen vara där=D Älskar hans låtar! Och Dansih kommer också=) Han är också grym!

Nää ska nog kolla när A kommer för jag börjar bli lite hungrig asså!

Kyss

//K

RSS 2.0