Far away

I wanted you to stay...

Många säger..ÄNTLIGEN HELG. Jag säger äntligen måndag imorgon. Jag mår bra när jag jobbar. När jag har något att sysselsätta mig med. Där jag slipper att tänka. Där all min tankekraft går åt på det jag gör. Trycket äver hjärtat har lättat men ångesten finns fortfarande där.. 


sätter punkt vänder blad pch gå vidare..

Måste bara ventelera lite för jag har ångest.. Det har varit lugnt ett tag men nu har den kommit tillbaka.. Kan man få hjälp med det på något vis?? Detär så fruktansvärt jobbigt att gå runt med ett tryck över bröstet.. Som om man inte kan andas.. Det känns som man vill dö.. JAG VILL VERKLIGEN inte det det !!! Men det känns så men jag antar att det är ångesten.. en otroligt jobbig kännsla.. En obehaglig känsla, en tung känsla.. Men idag ska jag först skriva här för att få ut lite, sen ska jag till min ängel sen ska jag antagligen åka och träna.. Jag vet att ångesten har kommut tillbaka pga av att jag inte har kunnat tränat så mkt på sistande och då kommer ångesten tillbaka på en gång..

Dig... Du.. Du har fått mig att må så fruktansvärt bra.. Bara av din närvaro.. Jag har vetat och vet att det aldrig kommer att bli ngt.. Så det finns egetligen inga känslor.. Men du fick mig att må bra.. Utan att du ens gör ngt.. När vi låg med varandra.. du viste precis... jag vet att jag inte är den enda men du fick mig att känna så.. Speciell, som en prinsessa. Som jag var värd hela världen..  Vi kommer kanske aldrig att träffa varandra igen.. Det gör ont när jag skriver så.. Det gör å ont för jag har lovat mig sjäkv att jag bara ska ha personer som får mig att må bra i mitt liv, göra saker som får mig att må bra.. Men just det här kan jag inte göra någotting åt.. Inte ett jävla piss.. Jag vet att det finns en anledning till allt det här men jag vill veta vad det är för andedning för just nu förstår jag inte varför?? Varför ska jag få må bra frö att sen beöhva må skit..  Att släppa in någon kommer bli svårt.. Men mitt mål är att må så bra som du fick mig att må.. Jag vet att det är så ag vill ha det och jag ska kämpa för att det ska blir så. Det skulle kännas skönt att få förklara för dih hur bra du fick mig att må men jag är rädd att jag aldrig kommer få göra det...

Han... han som.. Han som visade hur en kille som bara ville ligga är.. Han fick mig fick mig att må bra för stunden. Men efter fanns det ingeting.. Bara ett tomt hål.. Du fick också mig att känns mug värdelös.. som om jag inte betydde någonting. Han finns inte i mitt liv längre.

Mitt mål är att må bra.. Jag ska göra allt för att komma dit. För jag vet att jag inte vill må såhär. Då kommer jag totalkrasha snart.. Jag trodde jag skulle känna mig bättre nu när jag hade skrvit det här men... trycket över bröstet blir bara värre..

ångest

Jag hade hoppats att det här året skulle bli bättre.. Men det har visat sig vara fel gång på gång.. Ibland kommer det stunder nnär jag verkligen tror att nu, NU änligen blir det bra sen får man en rak höger och sen en rak vänster direkt där efter....  Jag vill bara ge upp.. Jag orkar inte mer. Är såå jävla less på alla mottgång HELA tiden... utifrån ser allt så himla bra ut, egen lägenhet, bra jobb, egen häst osv. Men jag skulle kunna skita i allt det där bara jag fick ha en hel familj och att dom var här, att jag hade en pappa som brydde sig.. en pojkvän pengar så att jag iaf skulle ha mat på bordet och inte ha ångset varje dag för att jag vet att kontot snart e tomt men jag msåte ha mat.  Jag skulle vilja leva utan ångest, vill kunna vara glad en hel dag.. yatn att känna en tygnd över hjärtat hela tiden.. Ingenting är okej, ingenting kommer att bli okej... vad gör man?? Hur tar man sig ur?? försöker hålla humöret uppe men det går inte längre snart.. När jag klär på mig mina kläder så blir jag någon annan, nån som jämt e glad.. MEN DET ÄR INTE JAG.. Jag vill bara gråta. jag  vill att nån lyssnar men jag vill inte vara till besvär... Jag är ivägen hela tiden vad jag än gör... Vill leva, vill inte leva, vill leva, vill inte leva...

RSS 2.0