Walking in memphis

Jag ber så himla mycket om ursäkt för att det har varit såå himla dålig update.! Det kommer nog inte vara såå himla bra update på helgerna för jag har sååå himla mycket för mig... (not) Eller joo jag gör ju mycket saker men inte såå mycket speciellt liksom.

Igårkväll sov jag ju hos Erica, vi kollade på idol och vem vann? Jo Eric.. Vems låt spelads på radion idag? Jo Calles! Vad var det jag sa?? 2:an kommer alltid längre än 1 så ha det alltid varit och det kommer alltid att vara så. Men jag måste helt ärligt säga att båda sjön vinnarlået grymt bra!

Idag har jag varit i stallet och inne på Solvalla med 2 hästar, jag och Erica red dom där inne, det var min första gång (som jag red på solvalla) and that is a big deal! hehe. Jag känner mig faktiskt lite stolt över att ha gjort det! För det är många som drömmer om att ¨få rida inne på Valla.

Jag är ocskå skritvit klart en del av projektarbet! Känns så skänt måste jag säga, sen har jag vilat lite occkså eftersom Johanna kommer hit ikväll. Vi ska titta på film, äta Tacos oc äta oss tjocka med godis! Det ska bli mysigt för det var så himla längsen sist nu asså!  Hon kommer typ hit mellan 5-6 =)

Juste ni kanske märkte att det var en liten konstig låt jag lagt upp.. Men det är för att mitt youtube funkar ej så jag kan inte lyssna på låtarna innan jag lägger upp dom här=S Lite skumt tycker jag men men:P



Det blir nog inte mer update ikväll men ni får ha en mysig lördagskväll med kompisarna/pojvän/flickvän eller med familjen!

Puss o kramis


gogo doll

Hej
har ni haft en bra dag?

Min har varit helt ok! Men det är verkligen skönt med fredag. Jag vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft tid i dag plus att jag inte är hemma, jag är hos mi kära vän erica som för tillfälet inte är hemma så jag umgås med hennes syster alexandra! =)

Vi ska bara ta det lugnt ikväll för vi ska upp kl halv 7 imrogon för vi har utsälläppet i strallet.. Yeyy ... (not) hehe.
Ven tror ni kommer vinna idol ikväll? Eric eller Calle? Jag hoppas att Eric vinner för då vet man att Calle kommer komma på radion! mohaha..

Nej ska nu titta viddare på idol;)

Ni får ha en msyig fredagslväll så höres vi imrogn tror jag;)

Gott natt mina vänner!

whatcha say?


How the hell did we end up like this?

Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag i skolan och i stallet. Lite skönt faktiskt fast jag måste snart börja plugga igen.. Gaahh det e verkligen mycket nu sista året, och jag antar att det kommer komma ännu mer till våre. Hur ska vi hinna?? Vi kommer slita ihälj oss, vi kommer inte orka ta studenten den 4 juni 2010...

Men idag i skola fick vi iaf prova vilken storlek vi ska ha på våra overaller=) yeey . Våran klass ska ha rosa overaller, (vi är bara tjejer) och tro mig overallererna är riktigt FULA höhö men men. Alla ser ju lika knasiga ut i den så det spelar ju ingen roll!

Det var skänt att ¨åka till stallet idag, jag hämtade liksom nya krafter. Och jag fick pussa lite på min bäbis och då försvinner alla sorger och besvär! Dock så har hon trampat sig bak på hoven så det är ett STORT dår=S Det är lite jobbigt att se när en lilla jgulleplutta hr ont.. =( Men vetrinären kommer på måndag då då får hon titta på det fran tills dess är de väteklorexid som gäller.

Nej jag ska nog hoppa in i duschen och tvätta bort all smuts från min kropp!

kyss

they call me heart breaker!

God morgon alla fiina människor där ute=)

Imorse när jag vaknade hade jag tränisverk i benen?? Skumt, men jag och mamsi kom fram till att det var för att jag satt med benen uppdragna i stolen igår och att det antagligen var därför=P Egentligen har jag inte tid att skriva nu för jag är inte klar på låååånga vägar och jag måste gå om 15 minuter.

Men jag ska fixa det sista nu så ni får alla ha en underbar dag!



så vandrar jag till skolan=)


Fladder rumpa?

Nu har jag mailat till tjejen som jag berättade om tidigare och jag har fått länken till hennes blogg: http://blogg.aftonbladet.se/tjejenirullstol Jag tipsar er till att gå in och iaf titta på hennes blogg!

Jag har också hunnit plugga och ätit middag=) yeeey ! hehe. Så på provet imrogon blir det ett klockrent MVG. mohahahaha.. Nej men man kan ju alltid hoppas=) Sen har jag gjort klart ett religonsarbete också! Jag har hunnit med mycket nu asså, nu är det bara projektarbetet kvar och det ska vara klart till på måndag. Hur ska detta gå?

                    

Okej nu bjöd jag på mig sjävl lite här.. Detta är en urgamal bild från typ aa jag vet inte hur längesen det kan har varit men iag ett bra tag sen.. Jag och Erica hde tråkigt på väg från stallet så vi lekt coola! haha tyvärr hittade jag bara bilden på mig=( usch då.. höhö.

Går det något bra på tv nu eller? Ska nog titta !




 


säger jag nu mina vänner ! (jag ska INTE sova nu! )


whaoo

Hej mina vänner!

Har ni haft en bra skoldag/arbetsdag/dag??

Jag har haft rooligt iskolan idag! Hehe, eller iaf för det mesta. På gympa lektionen lekte vi bara lekar! ganske skönt faktiskt. Sen så hade vi ganska slapp lektion, satt mest och skrav knäppa lappar till Johanna=).. Vi har såå himla roligt på lektionerna asså.

På sista lektionen kom det en Cp-skadad tjej till oss och berättade om sitt liv, hur hon lever i sin vardag med sitt funktionshinder och om alla hemska operationer hon har genomgått. Ska jag vara ärlig hade jag en del fördomar innan hon kom, jag tänkte liksom , hur ska hon kunna prata? Hur ska hon kunna berätta om sig själv när hon är cp-skadad? Men jag fick ju svar på detta rätt så snabbt.  Hon var verkligen en jättehärlig tjej=)  Hon har en blogg men jag vet inte vad den heter men det ska jag ta reda på! hehe

Nu bör jag väl plugga till the BIG test imrgon, annars är jag väl osmart som vanligt? eller.. Usch va trött jag blir på mig själv ibland asså.

Nä nu ska jag ta reda på vad hennes blogg heter!

Ha det allra bäst så länge!

Kysss

Hallelulija


=)


Before i Love and leave you



God morogn mina vänner=) Såhär trött är jag idag .. Inte bra.. Haha och jag slutar kl 16.00 idag. Usch och fy!
Nej jag ska nog äta upp och packa gympakläder=)

Ha en superfiin dag allihoppa=)!

break your heart


2000-talet!

okej, skoldagen började rätt sååå tråkigt med föreläsning från 9.00 till 11.10.. Inte alls kul! Jagbsäger bara 1 sak.. Sätt inte era barn i en Waldorf förskolan.. INTE BRA, dom har verkligen skumma saker upp i huvudet asså! Men iaf ,´det var ju mindre roligt!

Lunchen var äcklig.. så jag köpte lite goodis isället=) Mumsis sen bar det av till CC hallen för Tibble och Åva skulle möta varandra i olika grenar. Äva ledde till att börja med men det gick över ganska snabbt (som förväntat) och tibble ledde fortfarande när vi gick kl 10 i 3. INTE BRA det heller. nej ne!

Sen var det några grymma gymnaster och dansare som uppträdde! Jag har filmat gymnasterna men jag viste inte hur jag skulle hålla mobilen för att det skulle bli rätt så ni får ibland titta med huvudetet på sne=) Duktiga var dom iaf!

Jag borde egentligen börja plugga lite nu.. Tråkigt. Men jag måste hinna plugga innan mamsi kommer hem för då ska vi ut och gå =) Yeey frisk luft, yeeey någoting att göra=) Nej jag ska äta upp nu och sedan plugga! (blöö)


Kyss

//K


Tiktok


Spana in dessa grabbar! Så sjukt roligt!


Jag flyger högt som en albatros!

Hej ... Igen.

Oj det var verkligen längsen känns det som, men men shit happens!

Jag har precis gjort mig klar för skolan och håller på att äta frukost=) Mums, jag äter nån müsli med jordgubb och youghurt bitar´i, det är så sjukt gott!

Idag är det ingen vanlig skoldag, Vi ska först ha förskolansdag med en föreläsning sedan på eftermiddag möter tibble och åva varandra i olika sporter. GO ÅVA! haha, ojj det var verkligen längesen nu Åva vann asså, vi får hoppas att det går bättre i år!=)

Så därför slutar jag också liite tidigare idag, bra och dåligt faktiskt! Jag hade hoppats på att kunna följa med till stallet, till min lille gulliplutt där ute men dom ska inte till solvalla nu på morgonen så jag hinner inte=( Usch, jag saknar henne så himla mycket när jag inte får träffa henne varje dag., ni som har egen häst försåtr vad jag menar. ;) hehe

Nej nog om det!

 Nej ska nog snart tralla till bussen kanske?

Kyss
//K


Lorentz & M.Sakarias- Lever min dröm


RSS 2.0