det börjar bli bättre nu

Internet har inte fungerat här hemma och därför har det inte varit någon update liksom..;O Men udag funkar det igen och det är vi väll alla glada för?

Idag så är det exakt 1 vecka kavr till jag åker ivägg till kreta. Det ska bli sjukt skönt och jag längtar( jag har typ redan pakat klart) ...

Jo nu ska nu få se klderna jag köpte i måndags..

  

 Det blev 350 kr sammanlagt ( glanspray inräknat i det) Så 7 saker för 350 kr vilket betyder att altt kostade 50kr/ plagg liksom;) Jag är duktigt på att hitta billiga saker;) Egentligen ville jag ha en röd tunika till kjolen men det kn bara i XL och XXL och det är lite stor när jag brukar ha S/M eller vad tror ni?? heh

Sen så ska ni få se vad jag hade på mig..

Kofta från H&M
Leggings från GINA
Linne från Oxygen (england)

(sen ser man min fina student plakat i bakgrunden)

Men nu ska jag snart åka till stallet för pluttan ska få nya skor vilket verkligen behövs nu! De som för tjaskiga ut jut nu=(  Sen kanske det bli en liten ridtur.. Det behövs också för hon behöver gå ner ett X antal kilo... Och hon ska gå ut på bete på söndag och det är ju inte direkt liite gräs i den hagen.. =S Hon kommer svälla upp som en ballong när jag är borta i 2 veckor.. inte okej..

Nej nu måste jag sätta fart .. Annars missar jag min buss..


Puss o kram




come and be my toy friend

Nu är jag hemma igen=) Jag har hunnit köpa 6 nya klädesplagg + glansspray till håret och varit i stallet i 2 1/2 timma. Det var skönt att var ute läänge idag för då blir inte dagen så väldigt lång. Juste nu när jag kommer ihåg att säga det.. Sorry att looken på bloggen ser lite konstig ut! Det ska fixas jag lovar!

Jag har iaf handlat lite kläder idag som jag sa innan, allt ska med till KRETA=) Ni ska få se bilder på de senare men jag orkar faktiskt inte lägga in de på datorn just denna stund, jag ska no duscha och sånt först;) Det kommer komma lite bilder på min plutt också;)

Nej ska nog ta och hoppa i duschen nu så jag kanske hinner städa lite innan mamsi kommer hem;)







Puss och kram


What you´ve got boy is hard to find

Åh va skönt det var att sova i min egna säng inatt! Undrar hur det ska gåpå Kreta?? Där är ju dom flesta sängarna väldigt hårda... Hehe jag får sova på standen(A)

Jag ska snart fixa mig och sen och till Täby c för att köpa lite saker sen skajag ut till min pluttis=) Förhoppningsvis håller det fin fina vädret i sig hela dagen så jag kan sätta mig lite i solen när jag kommer hem. Jag hoppas verkligen att det är fint väder hela tiden fram till Kreta så man kan vänja kroppen lite i solen för man vill ju inte bärnna sig där nere... INTE skönt.

Nej jag ska nog titta när bussen går så jag vet hur kång tid jag har på mig att göra mig iordning=)



den bästa delen av mig!


Baby jag kan se hur du gråter..

Nu sitter jag och tittar på Biggest Loser, det är helt sjukt vad de har gått ner i vikt! En kvinna har gått ner 48,5 kg under hela perioden helt sjukt.. Man ser liksom hur som ser ut på riktigt.=)

Det blev ingen tränng idag för min rygg håller på  att ta kol på mig,.. Jag har inte haft såhär ont på väldigt väldigt länge vilket jag är glad för men jag verkligen hatar att ha ont i ryggen, men första dagen nere på Kreta ska jag ta rygggmassage eller helkroppsmassage på strande.=) Men jag är ganska lycklig också för att jag fick ryggmassage i studentgåva också men den ska jag spara till hösten då man bli deppig av vädret ;O

Nej ska nog hoppa i duschen nu sen ska jag mubblera tillbaka mitt rum igen och hänga upp alla mina fina gosedjur och saker som jag fick på studenten plus min(a) möss(or) i mitt rum=)





puss


Hey What do you want from me?

Idag har jag hunnit med en massa saker.. Först förljde jag med Alex ut till hennes stall och red Ugglis där, väldigt mysigt.. Sen så när jag kom hem åkte jag och mamsi först till Arninge och där köpte jag lite sker till Wilma plutten som hon behövde sen köpte vi lite mat. Sen åkte vi till Täby c och fixade VISA kort till mig.. Nu kan jag handla ÖVERALLT=) Sen köpte vi sommarlovskort och mat sen åkte vi hem.. =) Känns skönt att ha fixat allt det dära!

Jag ska kanke träna ikväll men just nu verkar det inte som det för jag har väldigt ont i min rygg samt nacke och huvud pga att jag har sovit på e tun madrass de 3 senaste dagarna för att mitt rum har varit upptaget men inatt för jag sova i min alldeles egena säng och det är jag väldigt lycklig för! =)

Nu kommer lite fler bilder från i fredags plus lite andra bilder=)

 

   

  






Jag bjuder på mig själv på den sista bilden.. Det måste man jue göra ibland ... Sen kan jag faktiskt också... (A) skylla på alkoholen ;)

Puss

 


jag känner mig så tom...

Det är helt sjukt va tom jag känner mig inombords.. Jag känner liksom ingenting.. Kanske kommer allting imorgon? Kanske kommer alting till hösten? När ska jag förstå att det är Jag som har tagit studenten... ? Jag grät faktiskt idag för att jag saknar redan den bästa klassenman kan ha! Jag saknar också redan skolan... Som har varit en enorm trygghet under dessa 10 åren eller vad det nu bli..:P

Men nu är det dags att blicka framåt.. Men minnas allt det fina som har varit! Det är väldigt viktigt..! Iaf för mig!

Men nu ska jag duscha sen ska jag nog sova för jag är helt utmattad..

Puss och kram


yeey nu är jag officielt arbetslös.....

Nu kommer massa bilder från MIN stora dag! Det kommmer några till när jag har lagt in blider från MIN NYA kamera in på våran vanliga dator=)

 

 

 

Här är några bilder som är tagna under dagen och nu kommer bilder som är tagna på MIN mottagning!=)

 

 

 Det här är de blider som känns rätt att lägga upp, det finns lite fler blider som ligger i min kamera och dom kommer att komma upp, sen så får folk som har några bilder som inte jag har skicka dom till mig! Det är ett krav!=) 

Jag vill tacka alla underbara <3 månniskor som kom och firade mig! Tack för alla fina och underbara presenter jag uppskattar allt jag har fått <3

 

.. Lite update när det gäller jobbsökandet... Jag fick ett NEJ från en förskola idag men jag får inte ge upp bara därför! ;)

Puss och kraam =)

 

(det kommer bli bättre update nu när jag har fått en kamera som tar superbra bilder för då blir det ju mycket roligare;) hehe



blöö

Nu sticer jag till stallet en snabbis sen blir det hem och SOLA om vädret tillåter det =)

Maybe I needsome Rehab or maybe just need some sleep....

Idag ska vi fixa lakan och så till flaket =) Shiet det är liksom 4 dagar kvar =O Jag vill me ändå inte... Det kommer att gå bra, DET LÖSER SIG! Det enda som oroar mig är jobb... Jag har sökt 5 stycken... Genom arbetsförmedlingen.. Det känns lite töntigt men det är ändå bra för annars skulle jag ju inte vetat om att det fanns lediga tjänster lite här och var;)

På eftermiddagen ska jag ut till min lilla plutt =) Hon har blivit såå fin nu! Tappat all sin vinterpäls och gått ner lite i vikt så hon börjar likna en häst nu och inte en boll med 4 ben hehe=) Men det varar ju inte så länge till för den 13 gå dom ut på bete och pujh va mycket gräs det är i deras hage.. Undrar hur hon kommer se ut efter att jag har varit borta i 2 veckor?? Jag vill inte ens veta det.. jeje..

Nej jag tror att jag ska börja fxa liite här hemma.. Imrogon kommer min papso och hans fru, min moster och min lillasyster hit för att fira studenten med mig!=) Så då måste det jue se lite Fresh ut här hemma! =), sen på torsdag kommer min morbror hans fru och mina kusiner och dom ska sova på mitt rum så jag måste städa där och mubblera om.. Gaaahhhh.. MYCKET att göra nu.. 


 


 




RSS 2.0