She´s a diva!

Godmorgo=) Har ni sovit gott?? jag kunde iaf sova inatt=) hehe, fast det tog ett tag innan jag somnade;) .. Uh snart ska jag till skooolan =) Men bussen går inte först om 45 min så jag har gooood tid på mig=) Bra vah? haha

Nej ska nog äta klart och måla naglarna liite=) Ska försöka skriva nått under dagen men vi får se;) höhö

Kyss

//K


The way that booty movin I can´t take no more

Yeey =9 Imrogon kan min säng flyttas in i mitt rum=) Jag har verkligen hållit på i mitt rum typ heela dagen =) Såå sjukt fiiint det blir.. Höhö nu läängtar ni vah?? Ni vill ha en bild?? Nej ni får tyvärr vänta;) mohaha

Hmm imorgon är det skooola igen.. Blää, sen är det skolfotografering också. Sista gången vi är med i skolkataligen.. =( Men vi är på första sidan=D hehe .. Guud vad jag kommer att sakna skolan. Det är en sån enorm trygghet att gå dit varje dag! Ni som har några år kvar i skolan, ta vara på den!

Juste!! One Tree Hill började idag=) Med nya avsnitt *överlycklig* (A) ... Det måste ju vara sista sesången nu? Eller vad tror ni?? Det är sjätte sesången som går nu.. Jag vill inte att det ska vara sista sesången...=(  Som tur är så har jag sesång 1-4 här hemma och jag hoppas jag får 5 i julklapp=) Haha jag ska tvinga mina barn at titta på dom! mohahah jag ska vara en *dum* mamma.. Neee jag ska vara snäll!

 åhh jag saknar när man kunde gå klädd såhär!

och vet ni vad jag snart kan hämta på Hemköp i täby centrum??=)
    

         

Yeey! Jag tycker nämligen inte om att gå och handla underkläder i affärer.. Fråga mig inte varför men sån e jag=) Så två push-up bhar och 2 par hotpants=)

Nej tänkte vara lite social med mamsi nu kanske? Har ju inte sett henne på heeeela helgen=) höhö

Kyss

//K


Broken strings

God morgon=)

Jag har varit vaken lääänge nu men jag vet inte om ni är vakna än? hehe .. Oj jag somnade typ halv 4 inatt=( Jag kune verkligen inte sova.. Jag höll ioch försig på att somna runt halv 12 men vid halv 1 ringde E från Grekland och var jätteupprörd.. Inte bra! Usch!

Jag ska tillbaka till stallet lite senare igen =) Sen kommer mamsi he och då ska vi göra klart mitt rum=) yeeeyyy saknar mitt rum=( Hihi ..

Nej nu ska jag nog städa lite här innan mamsi kommer hem annars bli hon väl gaaalen ;) höhö






Kyss

//K


vi är på gång!

Eller aa, jag är på väg mot sängen.. Jag är såå sjukt trött.. Skumt.. Riktigt skumt asså! Jag har sovittyp ganska myket egentligen. från tosrdag till fredag sov jag 10 timmar:O Men det har varit ganska sent resten av kvällarna.. I onsdags vart det halv 2 för då så var jag först på teater i 2 och 1/2 timma sen gick vi ut efteråt=) Eller aa vi satte oss på en Irish Pub.  Det var Hej Pappa typ.. haha



 God natt mina vänner=)


Coco Jamboo!

Har alla haft en bra dag? Min har varit helt ok fast seeg! Puh.. Jag hatar att vara ensam hemma för dagarna blir såå himla långa! Hoppas det blir annurlunda när man flyttar hemifrån=) För om det är så här tråkigt då vill jag flytta in med nån så man kan ha roligt liksom=)

Vet ni! När jag skulle gå till Ica med filmen.. Tror ni inte att det börjar regna då?? Bläää.. Typiskt . Men det slutade efter ett tag så då gick jag! Jag fick med mig en Billy Pizza hem (hawii) Mums.. Det blev min middag. Har inte varit såå himla hungrig idag:( Och jag som ÄLSKAR mat liksom!...

Imorgon ska jag upp tidigt inte så kul! men har man häst så har man och det ansvaret kommer man inte undan med ..   Sen ska jag fixa lite på mitt rum=) Ni som läst min blogg förut vet ju att jag ska göra om mitt rum=) Det är snaart klart! ÄNTLIGEN! Vi ska bara måla 1 gång till sen e det klart ! Ska åka till Ikea och köpa lite saker också men det är ingen panik med det=) Hehe Ni ska få en bild när det är helt klart=)

Har ni hörr Pink´s nya låt?? Funhouse? Vad tycker ni om den?? Jag tycker den är rätt så bra! Jag är inte värsta Pink fanet men en del låtar hon har gjort är faktiskt riktigt bra!

Sen så har jag en jättegammal låt också som jag lyssnar på.. Coco Jamboo.. Vet ni vad det är för låt? Det är hur gammal som helst men såå bra haha :P Lite töntig också =)





Kyss

//K

Det är sol här i stockholm idag!

Nu sk jag ta tag i det är igen!

Igår så var J här hos mig på kvällen =) Vi kollade på en film som heter my bestfriend girl. Inte det bästa filmen och jag rekomonderar den inte till nån.. Det ända som var bra var typ slutet sen sög resten av filmen.. Aja, ska snart gå och lämna tillbaka den för jag vill ju inte betala för försening!

Jag har varit ute i stallet idag=) Pluttan mår okej=) Sen red jag E´s pålle också för hon äri grekland.. Avensjuk! =( Jag ville föja med ju.. Men jag hade inte råd.. Men va faan, jag tar studenten nästa år och då ska jag åka till grekland och vara där längeee !

Åhh asså det börjar närma sog nu ! På måndag ska vi till slussen för att kolla på en lokal som vi kanske ska ha till våran studentskiva! Ska bli sjuktspännande! =) Och snart är det mössprvoning och overall provning=) Åhh jag llängtar! =9 hehe

Nej ska nog gå till Ica och lämna filmen och kanske köpa lite godis nu=)

Kyss

//K


RSS 2.0