closer to the edge

Idag har jag jobbat i 5 timmar och imrgon blir det 8 timmar. 7.30-16.00. Hur ska jag orka gå ut imorgon kväll?? Det är en senare fråga;) Jag får väll gå hem och sova några timmar när jag kommer hem från jobbet=) Men jag ska verkligen inte klaga för jag vill ju jobba. Jag vill ju ha penagar!  Så vet ni, i september blir jag RIIIIK=D

Imrgon ska vi prova på Lobby, ni vet, Kenzas nu klubb??? Där Grodan låg förut?? Dit ska vi! Vi håller dock tummarna för att vi kommer in då det är 20 års gräns och vi är bara 18/19 år allihoppa.. Aja det går säkert;) Vi har kommit in på NYPE där det är 21 och på Mango där det är 20 såå vi hoppas att vi har den turen imorgon också=D

Ska nog slänga mig en stund och gloo på TV =)

Puss på er


I just wish that it just wasn´t a thing called fighting!

Perfekt att man inte kan somna försen halv 4 för att man är förskyld.. Sen vaknar man halv 6... YEEY va mycket sömn jag har fått inatt.. Eller inte..! Jag skulle egtligen ha följt med Erica till stallet men jag orkade inte. Jag måste tyvärr ut till min pluttis idag då det kommer en tjej och tittar på henne och ska eventuellt börja rida Wilma några dagar i veckan. Egetligen skulle jag allra helst bara vilja vara hemma och ligga på soffan och göra INGETING för jag pallar inte vara sjuk. Inte nu!!

Aja, det var mysigt med en fika igår. Vi har alltid något att prata om jag och Erica. Och skratta gör vi också. Asåå det är egetligen helt stort. För när vi var yngre, då kunde vi max umgås en vecka i sträck sen började vi tjafsa om något men nu är det gått 2 månader och vi har typ inte tjaffsat 1 endaste gång. Det är ett under. haha =) Men som vi har pratat om. Båda har nog växt upp så mycket!

Nej ska ta på mig lite kläder, äta lite lunch, plocka ur diskmaskinen och sen ska jag åka iväg till pluttis=)

ha en fin dag


NO NO NO I will never forgett!!

Jag ska snart röra mig inmot stat och möta Erica  för en fika, eller aa hon ska fika för jag har inga penagr:P Haha jag hoppas hoppas att du ringer så jag fr jobba lite nu i augusti så jag får pengar i september asså. Jag behöver verkligen dom pengarna!!

Ni får ha en fin kväll allesammans<3



30 seconds to mars-closer to the edge

He fucking hate me!

Det gick bra på "intervjun".. Jag fick skriva på några papper, lämna in papper från belastningsregistrert.. TUR att jag har ett rent register!  Sen lämnade jag mitt telefon nr och nu ska jag bara maila mitt kontonr! Så nu kan dom´ringa när som helst och be mig jobb. RING RING =) hehe

Jag har också varit hos min plött idag. Hon känns såå fräsch och fin nu mitt lilla hjärta! Vi tog några skutt idag ¨, såå fin lilla tjejn är! Jag kommeraldrig göra mig av med henne! ALDRIG hon ska få vara hos mig till den dagen hon dör och förhoppningsvis är det länge kvar tills dess!!

Nej nu ska jag nog hoppa in och ta mig en dusch så jag blir lite fräääsch =) Sen kanske jag ska ta och plocka undan lite här hemma så mamsi blir glad när hon kommer hem från jobbet.





puss på er<3

 


maybe we can make a deal?

Jag håller just nu på att fixa mig, ska snart ivä på "jobbintervju" hos täby pedagogerna. Jag var ju där för ca 1 månad sen och då skulle dom höra av sig i augusti så nu ska jag dit igen och lämna in lite polispapper och liknande så förhoppningsvis har jag jobb i september. Fatta skönt det kommer att bli!!Ha något att göra på dagarna, inte bara vandra hemma liksom. Då får ja ta vara på helgerna i stället!! Nej nu måste jag hitta något att ha på mig för jag ska gå om 25 minuter och det tar en stund för mig att hitta vad jag ska ha på mig. Men vad ska jag ha på mig?? Det REGNAR ute=S Aja msået verkligen klä på mig nu annars blir jag sen!!!!!

Ha en fin regndag allesammans!=)

smiling next to oprah and the queen

Måste skynda skynda nu för jag ska in till stan med Erica m fl.. Jag vet inte riktigt vilka men det ska bli mys! Vi ska till rålis och bara snacka och ta det lugnt, grilla lite kanske? hehe inte vet jag. Men jag vet att jag måste skynda mig lite annars blir det lite sent att komma iväg. Det kommer dock inte bli så sent imrogn för ska iväg kl 11.00, arbetsintervju you know;) hehe nerrå

brådis nu!!!!! :O

puss på er och han super kväll!!

Kärlek vid sista ögonkastet

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby – som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker,
på väg ut från vår lägenhet nu snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och
säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yr *—————–*
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg
till nästa så fort anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina,
det såkallade blodet i mina ådror
kommer från min pappa,
men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen¨


I keep dancing on my own.

God morgon =)

Sovit gott? Det har iaf jag gjort kan jag lova! Jag somnade på soffan vid 8 , sen vid 10 tycke mamsi att jag skulle gå upp och lägga mig stället och tro mig jag somnade på direkten. Sen sov jag till halv 9=) Såå skönt! Jag ÄLSKAR att sova;) 

Hur kommer det sig att jag ALLTID glömer bort OTH på söndagar kl 18.00?? Det är ju ändå mitt favvo pogram liksom och jag glömmer det ?? What´s up with that liksom?? TUR att det går att köpa säsångerna på dvd. Okej säsång 7 har inte kommit ut men jag har säsång 1-6 nu iaf. Jag kanske ska OTH marraton någon dag, kanske idag? Haha det krävs nog flera dagar för det marratonet. 1 box är typ 6 timmar lång om inte längre.??






Nä ska nog göra något vettigt, som att söka jobb kanske, eller kanske ta på mig något annat än pyjamas =)

Ha en fin  dag<3

jag vaknade med fel grabb brevid mig imorse...

Är allt bra med er?? Jag mår bättre än vad jag gjorde igår. Det går upp och ner heela tiden men jag får helt enkelt lära mig att handskas med det..

Jag är också väldigt ledsen för den dåliga updaten som har varit men jag har verken haft tid ork eller lust att skriva. Men nu ska jag försöka komma tillbaka;)

Igår var vi ute. Dock var vi på thevoice först! Flor Rida var ju där. Andra gången jag ser honom live. Stört braa han är och uhhhh vilken snygg kropp han HAR!! Jag skulle aldrig vilja ha en kille så biffig tror jag men att titta på uhh =) Haha.. Vi var på k-15 efter thevoice. Det var faktiskt helt okej! Rimliga priser, inget inträda (om man stod på gästlistan), grym musik och skönt folk så dit skulle jag absolut kunna tänka mig att dra igen! Efter det träffade vi nägra sen bar det av hem till dom en stund...

Jag kom typ precis hem från stallet. Det var skönt att träffa bebisen igen, har ju inte sett henne på 3 hela dagar. Jag fattar inte hur jag klarada mig utan henne i 2 heeela veckor när jag var i grekland. ?? Johanna ringde migförut och frågade om jag ville med och bada. Då kände jag för det men jag somnade på bussen hemmåt och då kom jag på att jag ville vara hemma med min mamsi ikväll..Jag vet att det har varit mycket nej från min sida på sistonde. Det är inget personligt men jag ändrar mig från minut till minut, jag vet inte varför. Tro mig det har inget med någon annan att göra förutom med mig själv!



Jag träffade AMIR igår när vi virrade runt i stan, även fast vi inte pratade alls mycket.Jag sa typ ursäkta får jag ta bild med dig, han ba aa men sjävklart och sen önskade vi varandra en trevlig kväll. Så verkar han ändå så trevlig.

Sen när vi var ute förra helgen på NYPE så var KNAPPEN  dj så självklart tog jag ju kort med honom ocså;) hehe Värsta kändis narkomanen.. Hahha nerrå det är det min mamsi som är;) Jag har bara turen att stötta på dom;)



Knappen är ju också känd från NRJ.. Bara därför ska jag berätta att för 2 år sedan ringde NRJ mig på the wake up call. Dom sa att min häst var rosamålad med tuppkam och dom frågade mig vad jag hade att säga om detta. Jag började ärligt gråta i telefonen.. Men det var fett kul!"! Det var Erica som hade anmält mig, vem annars skulle det vara liksom?? hahha nerrå.. Jag vet inte om klippet finns kvar på NRJ`s hemsida men klippet blev iaf veckans roligaste wake up call;)

Nej ska plocka ur diskmaskinen nu;)

Puss på er<3

det är svårt när smällen kommer

gaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!!!!! Jag måste göra något åt det här det funkar inte längre!! Jag måste få komma bort ett taag.. Någonstanns där jag mår bra nånstanns där det inte finns några bekymmer alls!!!  Där jag kan jag kan slappna av.  Det kommer ALDRIG att gå om jag är kvar hä!1 ALDRIG Jag måste iväg!! Å´ngesten är så stor att den inte går att hantera längraee...

I got my shit together !!

Sorry för dålig update men vårat internt suger som vanligt.. Och det trådlösa trådlösa har varit med mamsi på Öland=S Knaaaas verkligen..

Kryssningen igår/förrigår?? Var braaa och ruulig sså det blir en till om inte alldeles föör länge!!

Puss på er och ha en fin fin kväll;)

Baby save up all your tears!

Puuhh nu har jag 1 timma på mig att göra mig klar.. Tror ni jag hinner.. Jag vet faktiskt inte men jag måste bara hinna. Jag ska ju på middag och då kan man inte vara sen!!! Tur att jag ska hem efteråt då. Då hinner jag slipa lite detajer på sminket och så. Ikväll blir det paarty!! =D Yeey .. På collage eller metro .. Hmm vilket blir det ?? Det får vi väl se ikväll!! Och kanske vi ses ute.. Vem vet??

puss

OMG

Haha juste vet ni vad jag glömnde berätta i det tidigare inlägget. Hahaha.. När jag var ute och cyklade i,rse låg en dildo mitt på spåret där jag cyklade.. WTF gör en dildo mitt ute i skogen ?? Vad lever det för sorts människor i detta land? haha Jag ska ta medmig kameran nästa gång när jag ska ut och cykla.. Vem vet vad jag hittar då?? hahah

wake me up before you gogo

Idag fyller jag 19 år bara så ni vet;)

Jag vaknade vid halv 9 och då gick jag upp, klädde på mig och tog en cykelrunda på 30 minuter, sen blev det situps när jag kom hem. Jag måste verkligen börja komma uform nu såhär eftersommaren. Träningen har liksom haft sitt sommarlov nu!

Jag åt en omelett till frukost, det va fett gott. Asså egentligen är det typ scrumbled egs för jag kan inte föra omelett men det är ju typ samma sak ;) hehe Jag ska snart hoppas in i duschen och tvätta kroppen lite sen sa jag nog gå ut och lägga mig i solen lite. Måste ju ta vara på den när den är framme liksom =)

Om vi inte hörs mer idag får ni alla ha en underbar dag och kväll !!




Puss på er<3


 


No i can´t dance but i can dance on ya

Nu är det exakt 2 timmar kvar tills jag fyller 19 år.. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GAMMAL=S I don´t like it..



vi kan stanna till ibland och drunka i varan

Nu ska ni få historian bakom presenten jag fick av min syster =)

Jag måste ha någonstanns att ha allt, därav Hello Kitty hinken
Jag blir säkert törstig när jag är ute och partajar så vatten är bra att ha med sig.
Om jag skulle gå för mycket och få skavsår så är skavsårsplåster väldigt bra att ha med sig.!
Om jag kanske får för mig att följa med någon hem efter en lång natt är det bra a
...tt ha tandborste och tandkräm med sig.. Jag måste ju självklart h Bamse tankkräm ¨då jag vill att min mun ska lukta mint men jag tål inte starka tandkrämer...
Kondomer är ju alltid bra att ha om man skulle följa med någon hem, man vet ju liksom aldrig vad som händer bakom stängade dörrar;)
10 kronorna är bra att ha om jag ska ta taxi hem dagen efter...
Ipren är bra att ha dagen efter om man kanske är lite bakis för att man har tagit ett eller två glas förmycket att dricka...
Om inte vi träffas igen så har jag iaf näsdukar så att jag kan gråta ut ordentligt...
Om jag träffar killen igen så kanske vi tänder ett ljus tillsammans och äter god choklad.

Puss

Love me Love You

Var inne i stan i typ 4 timmar idag sen dirket till Täby centrum.. Jag gillar inte täby centrum längre så jag gick inte in men syrran sprang in och handlade det hon skulle ha. Hon är bara för rolig ibland.. Haha ni ska få se vad hon köpte till mig i födelsedags present. Jag fyller inte år försen imrgon men jag fick presenten idag då mamsi och hon åker till Öland imrgon. Haha störd humor! men bra fantasi!! =D An mamsi fick ja en mascara och 200 kr. Mascaran jag fick är den lilla från maxfator tror jag att det är? Stört bra! Jag har köpt den 1 gång tidigare och jag är FAST.. Det gör verkligen ögonfransarna längre. Och så farligt dyr är den inte. Den kostar 149 kr och finns typ överallt=) Super braa:)

Nu har vi iaf firat oss lite, det blir lite mer firande imroogn. Då blir det även utång. Vart hur och så vet jag inte än, vet bara att jag ska äta middag med Erica och hennes familj. Mys=D Sen ska vi hem till mig, fixa oss, drick lite sen blir det uut=D Fast jag ska jag faktiskt inte bara göra det imrgon. Jag har andra saker för mig också.. hehe

Nu ska ni få lite biilder drån idag om datorn in seegar sig;)

 
Haha vad finns egetligen i min väska?? 2 plånböcker.. Vadåå jag måste ha 2 .. Jag har såå mycket pengar att hålla reda på.. Ett tomt kamerafodral.. Daaah jag håller faktiskt i kameran.. vad är det grönblå som ser ut som ett rep eller nått..?? Wilmas grimma.. Pallar inte gå tillbaka med den till stallet efter jag har släppt ut henne i hagen så den får ligga i väskan. Busstabbeler. Jag har typ 50 stycken hemma occkså. Tro mig, det finns mycket mer i väskan son INTE syns på bild..

 
Tjocktröjan plus allt det på bilden brevid fick jag av min fina lillasyster idag=) Jag ska dra historian om alla sakerna i ett annat inlägg. Fett skoj!! Superskön och söt tjocktröja =) Kommer använda mycket kan jag garanntera!!=D



Jag hittatde en väldigt gamal bild på Mig och Erica tillsammans med min dåvarande medryttar häst Kickan. Världens charmigaste, envisaste och konstigaste nordis kan jag lova er!

Nej ska gå och äta TÅRTA nu =) Mummsss


you gotta move ya body

Nu, alldeles strax ska vi gå.. Då bär det in till stockholm stad.. Jag har varit där väldigt mycket på sistonde känner jag.. Hehe.. Varje helg sen jag kom hem från Kreta plus lite där till. Men jag trivs i stockholm. Det kanske blir en lägenhet där när man flyttar hemifrån. Om man har råd ;)

Puss på er


Baby turn the light on

Nu är jag hemma.. Gick upp kl kvar i 7 imrose så jag e lite trött nu men jag har hunnit med mycket hittills iaf. Jag har tillochmed städat hela undervåninge. Dvs damsugit och moppat golven. Mamsi städade toaletterna igår så jag slapp göra det. Tack gode gud! haha nerå, men jag har lite fobi för sånt dära.. Iaf om jag ska städa hos någon annan. Hem funkar det typ okej eftersom jag bor ju häre men lite äckligt ändå..

Aja just nu sitter jag och väntar på att Erica ska komma hem från stallet så att vi kan dra till Eriksdalsbadet, om vädret håller i sig det vill säga. Annars blir det väl att ligga utanför hemmet och stääka eller nått.. Hehe... Det ser tyvärr ut som om det är måln på ingång vilket suger... Men då blir det stan med syster i några timmar =) Mys mys!! =D

Nej ska nog ta något att äta magen börjar skriika;)





Jag kan inte hjälpa det men det här är min favoritlåt! Det är ju jättegammal men jag kan lyssna på den om och om igen! Så braa =D Det är säkert bara jag som tycker så men det skiter jag fullständigt i! ;)

puss på er!

I can´t find my way home anymore.

Tänkte bara önska er en good natt sömn. Jag ska snart hoppa i sängen.. Inte för att jag är så speciellt trött men ska upp vid 6 imrgon och jag måste ju faktiskt ha min skönhetssömn. =) Hehe neråå men ska tittan om jag hittar någon rolig film som jag kan sätta på ;) Gud va mysigt det lät.. Hahahah nu skrattar jag åt mig själv igen.. Jag tror jag ha en personlighetsstörningen eller något liknande.. Vad tror nii? ha jag helt retarded?? Eller är det bara så här jag är?

God natt på er!


ahhh

So idag hände inte såå mycket, jag var i stallet en stund, sen har jag och syster suttit och skrattat åt Christine, vänner och sen har vi suttit livrädda under en filt och tittat på Ghost Whisoerer .. Haha vilken dag va?? Inte såå händelserik men ändå hel okej faktiskt..

Jag har fixa min syster present också, det e lite roligt för det är exakt 2 år och 2 dagar mellan oss.. Det är kanske därför vi bråkade så mycket när vi var små, eller asså vi gör det fortfarande men inte alls lika mycket som vi gjorde på den tiden då vi var små haha..  Jag tror vi kommer komma bättre översens när vi blir äldre.. Jag hoppas det iaf. Annars blir det knas. Men det som är lite lkonstigt är ju att vi har ju en halvbror på pappas sida som vi nästan aldrig träffa, vilket suger hårt.. Min lilla syster och han kan ibland aldrig hålla sams men jag och han kommer jättebra överns, dock är det 9 år mellan oss så det kanske inte är så konstigt liksom.. Jaja.. Alla har väl sin perioder där man bråkar med sina syskon... Syskonkärlek right??

Nej nog om det hahaha Imrgon ska jag upp tiidigt.. Efter jag har gått upp tidigt ska jag hem igen och sooola =) Om det är fint väder det vill säga:P haha  Jag tänker ju liksom inte ligga ute om det regnar.. Eller joo då slipper jag att duscha .. Haha sköja igen .. Jag känner mig lite töntig fö jag sitter här och skrattar åt mina egna skämt.. Aja sen ska jag iaf till stockholm med min syster =)

Nej ska städa nu kanske eller kanske sitta och pilla mig i naveln.. Inte vet jag.. Nått skoj ska väl kunna httas på iaf !

Puss på eer





 


även fast det regnar i stockholm idag vet jag att det kommer bli bra!

God morgon solstrålar.

Vaknade för typ 1 timma sen eller nått.. Det känns som om det ända jag gör nu om dagarna är att sova och äta typ.. Hehe inte okej... Nej fast asså jag gör faktsiskt mer än bara det.. Det såg nu ju faktiskr igår! Men idag däremot vet jag inte vad som ska hända.. Eller joo, jag ska till stallet med Erica... (måste hitta ett par gummistövlar!!!) Sen ska väl vi hitta på något roooligt anntar jag..

Nje ska kanske ta och titta om jag hitta några kläder jag kan ha på mig i stallet?? Som man inte är såå rädd om menar jag.. Hehe, jag måste också hitta en regnjacka annars blir jag blöööt .. Det är inte såå kul åh komma hem när det ser ut som om man har tagit en dusch eller nått .. haha

ha en fin dag i den regninga vädret!!


Te Amo

Okej, jag har inte varit hemma så mycket idag som ni kanske märker?? Jag åkte till stallet vid 10 ( gick upp kvart över 9) Sen var jag där ett tag sen gick jag ut med lilla sasha (tjänade 100 kr på det tack gode gud!) sen åkte jag hem och duschade en snabbis och sen åkte jag till Johanna =) Vi pratade och splade ett roligt spel. Efter det kom mamsi och hämtade mig och då åkte vi och handlade massa mat eftersom jag ska var ensam hemma nästa vecka och då behöver jag MAT =) När vi kom hem gkorde vi nachotallrikar och sen åt vi och nu sitter jag här... Kul dag va ?? Eller aa men det var den men inte såå spännande kanske. Men det kan ju inte vara spännande varje dag.. Eller kan det?? Det är frågan!!




Detta är den största advokadon jag har sett i mitt liv=O Den va jättestor jämfört med alla andra advokadosar jag har hållt i iaf;) höhö

puss på er

my heart will go on

Jag sitter och gråter till titanic...

drop it low low low

nu är jag hemma igen, det blev iget stan idag för dom skulle gå in på slottet och det hade jag inte pengar till så jag åkte ut till min bäbe istället men där var jag bara en vääldigt kort stund för det bara öste ner med regn, det såg ut som om jag hade duschat när jag kom hem för så smart som jag är så glömnde jag ju paraplyt hemma.. Duktigt jobbat liksom!! Haha som tur är så har vi badkar hemma så det blev ett varmt och skönt bad när jag kom hem! På ett sätt är det lite mysigt att sitta inne när det regnar och typ titta på film och ligga under en varm filt men det har jag gjort tillräckligt de sensate dagarna så jag vill ha fint väder nu!!

Nej ska hitta någon film att titta på nu :D




they way you move

Bruden är vaken i tid tänker ni nu haha, nerå skojja bara. Men klockan är faktiskt inte så mycket än för att vara mig.. Jag brikar inte gå upp före 10 om jag inte måste upp det vill säga. Och idag var jag tvugnen att gå upp, dels för att jag ska vara guide inne i stan idag sen ska jag ringa till täby peda. och skriva upp mig på deras vikarielista och förhoppningsvis ringer dom mig nästa vecka och säger Hej, vi skulle gärna vilja anställa dig på ........ förskolan! Jag skulle ärligt skrika JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i luren för jag vill så gärna ha jobb just nu!!

Njää jag tror jag ska klä på mig och fixa mig nu så jag inte bliir sen för det har jag inte allls lust med. Ubdrar vad man ska ta på mig idag?? Det ska ju regna och shit senare idag vilket suger! Kanske man ska ta på sig regnabrallor, regnajacka och sånt?? Haha nerå skojja bara men ska titta om vi kanske har en regnponcho någonstanns som jag kan ta med mig utifall att. Yeah dom kommer jag vara riktigt sääxig!!



för idag var det fint väder i stockholm

Min mamsi och jag är alldeles för lika varndra..

 Har inte velat skriva såå mycket idag sen har jag typ varit upptagen hela dagen, varit i komferantion, heter det så? Det var lilla Ida som komfimerade sig.. Lilltjejen börjar bli stor. Jag kommer ihåg när jag var "barnvakt" åt henne=) Känns som igår fast det var typ 8 år sen, helt stört!!

Just nu fick jag reda på att jag ska vara gudie inne i stockholm imrogn.. Hahah asså inte på riktigt men på låtsas. Aja man får dagen att röra sig fraamått iaf oich det är ju huvud saken. Efter det blir det till min lilla plutt. Har inte sett henne på heeela helgen beboo.. Saknar henne strört när jag inte ser henne varje dag.. Hon är ju min lilla ängel.. Min bästa halva.

Jag skrev ju i ett inlägg att jag ville lämna allt här hemma men jag ljög! Det vill jag inte alls. Jag vill inte lämna min bebbe, och jag vill inte lämna min bästa vän och jag vill inte lämna min mammiii! Bara så ni vet!! Jag har alldeles för mycket här hemma att lämna.. Det skulle vara svårt, dock skulle jag vilja ta med alla dom som betyder mycket och sen flytta och lämna alla PROBLEM här hemma! Det är just det jag vill...

nää tänkte umgås med min mammsi och syster nu!=)






RSS 2.0