En punkt och det känns lugnt!

Idag bär det av till papso. Ska bli sådär lagom kul. Han bor mitt ute i ingenstans såå det finns inte så mycket att göra där och det är rätt så tråkigt faktiskt! Men vi ska iaf göra nått . Vi ska äta på resturang och fira att dom har gift sig sen kanske vi ska till Liseberg=D Det ska bli roligt!

jag kommer att sakna hemma! jag är en sån person som älskar mitt hem! Jag vill känna mig hemma där jag är men det gör jag inte hos min papso.. Jag tror det 'r för att vi inte har sån himla bra kontakt med honom.. Senast jag såg honom var helgen innan jul.. Såå ni fattar ?`? Och den största orsaken till att vi åker till papso är för att träffa våran lillebror man han kommer inte dennna gång och det är nästan ett helt ÅR sedan jag såg honom sist och jag saknar honom så extremt mycket! Mer än ord kan förklara!

Aja men medans jag är borta så får ni ha det roligt och msyigt! Och ni som har sommarlov.. Ta vara på den tiden som är kvar för nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen och när den börjar! Kämpa tills det inte går att kämpa längre! Jag har sett så många ge upp och det är inte bra! Vist skolan suger ibland men man klara sig! Det är en så liten dels av ens liv! Så fixa skolan =)

N ej detta känns som ett depp inlägg... Hehe Men iaf ha det såå himla mysigt och jag tar bilder som jag kan lägga upp när jag kommer hem!=)


Kyss

//K

Förlåt betyder inte något för mig längre!

Har ni haft en bra dag ? Min har varit toppen=) Och jag har fått gjort en massa BRA saker!! Först var jag i täby med syrran och köpte present till papso och sen kom jag hem med en ny bh också :D Jättesöt var den! Sedan gick jag ut med Sasha brasha =) Sötnöten=) Hon blir alltid såå himla glad när jag kommer och det ä såå mysigt!

Sedsan vart det hem och sedan stallet=) Shamoopnderade Pluttan idag för hon var riktigt skitig plus at vi ska flytta på lördag (inte torsdag) Så då måste hon ju vara fin=) Plus att jag inte är hemma när hon ska flytta såå jag kan inte göra henne fin då! Sedan bar det av till hööks för att byta bommen som jag köpte igår för det var FEL bom!! Så då gick vi in på Horze och fick tag i den riktigta bommen och den var 15 kr billigare=) Yihooo! Så nu är den byt! Äntligen!

Jag har packat till papso också! Massa kläder fastän vi bara ska vara borta 3 hela dagar .. Hehe men sån e jag !  ^h jag åker imorgon .. Inte kul.. Vill inte åka men måste .. Så jag antar att det inte bli någon uppdatering alls och ni har tur om det blir någon=) Men jag skriver ett lite inlägg innan jag åker imrogon =)


Nej ska leta vidare efter några intressanta nattklubbar.. Någon om har förslag??

Kyss

//IK

Ugly

Mot täby centrum=) Ska köpa födelsedagspresent/bröllopspresent till min kära papso ! Så jag hinner inte sktiva såå himla mycket nu för bussen går snart=) Sen ska jag gå ut med Sasha =)

Ha en mysig dag=)

Kyss

//K

bom schakalacka

God natt och sov gott<3

För ångest är min vardag!

Åhh vad arg jag blir!!! Jag har köpt en ny bom till Wilmas sadel.. Tror ni den passar? Nej då! Så 300 kr bara borta bara sådär.. *snyft* Men jag ska åka tillbaka till affären imrogn och klaga ! Och fråga om dom kan hjälpa mig=)

Okej jag vet verkligen inte vad jag ska skriva..... Eller joooooo nu kom jag på hehe (A) Jag kan ju lägga in en bild på min "walk in closet" mohahahaha =)

      
            I told you.. den e inte stor!         Det e något som inte hör hemma här.. vad är det?

Jag är nöjd med den .. Men när jag ska göra om i mitt rum kanske jag slänger på lite målarfärg på dessa vägra också.. Vit kanske.., Sen ska vi sätta upp två hyllor under där klädern hänger! Det kommer nog bli fint! Jag kommer också att ta före och efter bild på mitt rum=)

Jo e det någon som ska gå på ung 08?? Jag tänkte se THE LARSSONS=) Men tyvärr e jag inte hemma den tisdagen dom spelar.. Buhu .. Jag diggar dom grymt! Mest Toppen dock men iaf jag tycker det är lite tråkit att jag inte får se dom! Men jag får hoppas att dom ska ha en annan speling som jag kan gå på =)

Nej ska inte störa er mer nu=)

Kyss

//K

Bum bum be-dum bum bum be-dum dum

Uh.. Idag vaknade jag med svettiga laken.. Inte alls kul.. Jag drömnde en så sjukt läskig dröm.,. Jag drömnde att jag skulle ta en spruta på Harry Potter´s Halvblodsprinsen, fast det var ingen vanlig spruta det var ett rör som gjorde ett hål i huden och det blev ett jättestor hål så att han var tyvungen att sy!=S Och Jag är så extremt spruträdd såå detta är typ den värsta drömmen jag har haft på länge! USCH!

Jag ska snart åka oc gå ut med Sasha sedan blir jag hämntad där för vi sk till stallet=) Tänkte shamponera Wilma idag för hon är såå extrem smutsig sen ska jag ta med hennes lädergrimma och lite grejer hemifrån för hon ska flytta på torsdag =) Dock är inte jag hemma så jag kan hjälpa till=( Buhu .... Men men.. ibland så måste jag åka till papso!



Kyss

//K

Bara du och jag en varm sommardag!

Puh, det gick fort.. Jag cyklade till E på mindre än en kvart!! Rekord *stolt* Mohaha fast det var egentligen inte till något braa... E har hafte det tufft på den sista tiden, kan jag säga!

Men innan jag drog dit så åt jag god middag=) Mums med fläskfilé och potatis, mumsfilibabba=) Fast efterrätt fick jag inte försen jag kom hem igen men det spaler ingen roll för den var lika god då=) Det var kladdkaka, min favorti!

Oj då.. Jag höll ju på att skriva här... Glömnde det vist:P Fastande på ett spel på fcebook.. hehe

Men ska nog kolla spela lite till<=)

Sov gott=)

Kyss

//K

snabbis

Mhm jag hinner bara skriva lite snabbt just nu för vi har fått gäster som ska äta middag hä=) Men hoppas nu har haft en trevlig dag=) Min har vait ok men med mycket väntan .. Det e inte såå kul.

Men det gick bra att gå ut med Sasha också =)

Kyss

//K

Bloglovin=)

Följ min blogg med bloglovin

Om du följer min så kan jag följa din=)

Jag rockar fettare rader än första parkett! (stavning?)

God morgon=)

När kommer solen tillbaka?? Värmen är här men inte solen. Tråkigt.. Idag ska jag gå ut med Sasha ju. Ska bli skönt att komma ut och röra lite på mig då det har varit ganska mycket stillasittande under den senste veckan och det har jag väldigt svårt med för jag e så van har vara aktiv varje dag!

Sen ska jag hem en lite stund sen ska jag till täby och fuxa pengar=) det ska bli sköny att få lite ordning på det för det e jobbigt att ha allt här hemma liksom!

Nej ska nog röra mig snart tror jag, jag vill hinna till baken innan det kommer FÖR mycvket folk!

Have a nice day =)

Kyss

//K

Danish & K.I.M.M med Ta för dig

Take That!

Åhh det var såå mysigt att träffa lilla pluttan idag=) Jag har saknat henne sjukt mycket nu när jag har varit borta! Åhh och jag som ska till papso på torsdag och ska vaa borta ännu mer=( Inte braaa! Usch jag hatar att lämna henne! Jag vet jag har ju gjot det tusen gånger förr men ändå hon e mitt lilla hjärta!

Annars idag har jag inte gjort såå himla mycket faktiskt.. Jag fixade lite i min "walk in closet" (en väldigt lite sådan) och det blev super fiint och jag e nöjd! Jag har haft alla mina kläder på mitt rum men nu när syrran ska flytta till norge kan ju jag ta "the closet" hehe =) Det blir såå stökigt på mitt rum när jag har mina kläder där! (Jag lägger upp en bild sen när jag har tagit den =) )

Middag åt jg hos E´s mormor=) Mumsfilibabba=) Och imrgon tills på onsdag ska jag gå ut men lilla hunder Sasha för hunddagiset är stängt! Men det har jag ingeting emot för det e en såå snäll och go hund=) Fast ho börjar bli gamal nu .. Hon fyller 11 i december: Men det märker man inte på henne för hon e pigg och glad och kommer antagligen att dö i ett hopp!

Imorgon ska jag till banken och fixa lite pangar och grejs sen blir det väl kanske en lunch i täby och en lite "Look" runda och kolla om jag hittar nått fint=)

Take That med Paticence (gamal låt jag vet men såå bra!)


Kyss

//K

Bilder=)


All våran packing för 1 vecka!


Jag tycker den här bilden e lite cool faktiskt=)



Vi åt på resturang och beställde mat från barnmenyn och fick då med ett kinderägg=) Mumsis


På den kvällen vart det Gilbert Grape och godiss=)



Vi kollade på lådbilsrace fast det va lite tråkigt för dom körde bara en och en och det tog fett lång tid!

                      
        Gina Tricot 49 kr                                                                        Cubus 70 kr

                 
         Cubus 70 kr                                       Gina Tricot 49 kr

            
              Gina Tricot 49 kr                                   Gina Tricot 200 kr



Det enda tråkiga med veckan var det dåliga vädret!!

Detta var typ alla bilder men ska gå igenom mammas kamera och kolla om hon har några bilder=)

Kyss

//K


För ni vet att det är partymode ikväll?

Yeeey äntligen hemma! Fast ioförsig kom jag hem igår vid typ 4 men då var jag tvungen och packa upp allt och sen kom E=) ´Hon uppdaterade mig lite om vad som har hänt under den veckan som jag har varit borta. Hon var väl här ett tag sen kom vi på att vi skulle åka och äta någonstans så hon åkte hem tll T för att hämta en hjälm till sedan bar det av=)

Vi åt pizza . Mumsigt var det men nått är fel på oss för vi brukar äta en hel pizza var och nu delade vi på en och åt inte ens upp hela?? Konstigt..

Sedan blev kvällen knas! G ni vet som E var tsm med?? E gjorde slut med honom för några dagar sedan för han var såå otroligt svartsjuk + att E helst vill vara singel för ett tag!  Men det förstår inte han så han kom hem till E med en stulen bil, full, + att han sa till E att hon skulle kolla sig en extra gång över axeln när hon var ute!  Så vi åkte iväg och det slutade med att vi övertalade E till att polisanmäla honom! Så det gjorde vi och dom tog det på alvar och satte ebn polisbil utanför E och en utan för G Ifall han skulle komma hem! Usch det var inte alls roligt!

Nej nu ska jag lägga upp lite bilder=)  Det är ju lite roligare än allt det där!

Kyss

//K

Pulsen stiger upp för varje steg vi tar!

Yeeepiii=)Vi kom trea i sandslotts tävlingen ! Vi har varit med i 5 år oc har alltid kommit precis utanför pris=( Men i år kom vi trea!!! Yeeeey Såå kul=) Farst det har varit ganska kalt idag även om solen är framme! Så jag var tvugnen att gå upp och jämta en kofta=S Inte bra! Hoppas att solen snart kommer tillbaka för jag vill bli brun=)

Nej ska nog gå ner till stranden och vara lite social=)

Kyss

//K

upp och ner, ner och upp grisen gal i granens topp

Kläder mmhh KLÄDER=) Yeeey idag har jag handlat massor med kläder.. Jag har köpt fyra tunikor, en klänning, vita legings och ett par örhängen=)Allt för 510 kr samanlagt!!! Billigt billigt! Klänning var dyrast av alla, den kostade 200 kr . Den k¨pte jag på gina tricot samt två av dom andra tunikorna=) De kostade 49 kr st. Dom andra två tunikorna kostade 70 kr styck på Cubus=) Och örhängerna kostade 19 kr på Bik Bok=) Bilder kommer som sagt när jag kommer hem!=)

Nu kommer en lite lista på vad jag fick när vi firade oss=):

1 rosa kofta (skit snygg verkligen!)
3 armband i silver.. Åh Jag önskade mig sliver för jag har såå mycket i guld
1 champange flaska=) Mumsis
Body Lotion med Strawberry lukt från body shop! Luktade såå sjukt gott=)
ONE TREE HILL=) !!!! Yeez 5 sesången =) Så nu vet ni vad jag ska göra när det e dååligt väder=)
2000 kr! Detta är jag väldigt glad för då jag ska ta körkort ich vill köpa mig en digitalkamera=)
Presentkort på 450 kr=)

Sen självklart ee jag super duper glad för att alla ville fira min 18 årsdag=)!! Det slår nästan alla presenterna!

Nej ikväll blir det brygga dans=) Ska bli mysigt! Några vänner kommer över och ¨ter salad med oss innan=) Såå jag ska nog börja med saladen nuu tror jag =)

Kyss

//K


Förlåt!

Oj uppdateringen har varit urkass dom två senaste dagarna.. Inte bra! Den kommer inte att vara såå bra heller tills jag kommer hem för jag vill umgås så mycket som det går med min familj eftersom vi snart ska åka hem..

Men i tidags när vi hade fest för mig och syster var hur trevligt som helst=) Massa folk som ville fira oss liksom. Och många fiina presenter också=) Och sen var det en tjej som sjöng för oss också..Såå fiint det var! Vi hade ocks tur med vädret..=) Det hade regnat heeela dagen men på kvällen blev det jättefint och varmt! Dock blev det ganska tidigt för jag var supertrött och okrade knappt hålla ögonen öppna!

Igår, onsdag så var det jättefint väder på morgonen såå vi bara yeeez äntligen så vi packade ihop till stranden och åkte dit. Men efter typ en timma kom det dåliga vädret så vi åkte upp till R och myste=) Vi spealde yatzy och Buzz=) Såå himla roligt! Och sedan åt vi korv till middag=)  Efter middagen skulle vi åka till E för att säga hel då till mamsis bästis och hennes familj som har varit här sedan söndag! Det e  e supermysig familj och vi har alltid kul tillsammans=)!

Idag ska vi till Ryggestorcenter för vi fick presentkort där så jag hoppas att jag kommer hem med lite nya kläder=) Wihooo!

Nej ska nog sminka mig lite innan vi åker men har en mysig dag så får vi se om jag skriver ngt mer innan jag kommer hem=)

Kyss

//K


saknar pluttan!

baby det e jag Lorrelight=)

Wow
Nu har jag och mamsi gjort salad för 40 personer! Det e mycket kan jag tala om för er!

Idag när vi var inne i Moss köpte jag en tunika, en bh och en par flipflop=) Samanlagt blev det typ 200 kr=) Biligt och braa=) Ni får se det när jag kommer hem! Jag var påväg att köpa en klänning på gina tricot för 200 kr men kom på att jag väntar om jag skulle få present kort=)

Ska nog fortsätta lite här nu=) Mycket att göra!

Kyss

//k


E du en snobb vet du att du bara äcklar mig

Igår kväll var roligt =) Vi spelade kort och åt god mat. Medans vi väntade på att maten skulle bli klar gjorde jag en gubbe på mtt hamburgarbröd=) Hih den blev jättesöt=)

Snart ska vi åka in till Moss och gå på ett center där medans min moster jobbar =) Sedan ska vi handla mat ill festen ikväll=) Mmm det ska bli kul ikväll! och nu e det verkligen inte långt kvar till min 18 års dag=) Ska bli naajs att fylla 18! Och ni som vill följa med ut på krogen den 6 augusti så e det bara att hänga på!=) Hehe

Nej ska göra mig helt klar nu=)

Kyss

//K

Vi sick sackar fram genom höghusen!

God morgon=) Oj idag är det nästan sol. Inte rikitgt helt utan moln och grejer men man kan iaf vara ute utan att bli blöt. Det ska vara fint väder.. Jag vill ha sooool så jag kan bli bruun. Vi får väl hoppas att värmen kommer tillbaka i augusti så man kan ligga ute heela dagarna och sola! Skulle vara såå skönt!

Igår vart det liote sent.. Jag gick och la mig runt halv 2 men jag kunde inte somna försen 3 typ för mamsi och kin moster kom en från krogen då så dom lät en del. Åh jag vill fylla 18 så jag också kan gå ut=) Men det är inte så långt kvart nu! Ich det är tur.

Idag ska vi till Tollers (en strand) Och vara där! âven om det inte är sol så är det skitmysigt att bara vara där och typ snacka, läsa och lyssna på musik=) Jag kanske till och med kan ta ett bad om solen tittar fram lite mer. Såå skönt ska det bli! Så jag ska nog packa lite saker som jag ska ha med mig dit nu så jag hinner fixa mig innan alla går. Hehe

Ha en mysig dag

Kyss

//K

För allt jag gjort, allt jag sagt!

Nu sitter vi här och tittar på film och har det jättemysigt. Vi har precis kollat på How to lose a guy in 10 days. Den e verkligen superrolig och superbra! Fast nu tittar vi på Freaky Friday=) Också en super rolig film men lite gamla dock=)

Räkafton var mysig=) Vi drack vin och lite så, mysigt! Såå nu ska jag fortsätta kolla på filmen=)

Sov gott och dröm sött<3

Kyss

//K


Allt för många flippar runt på olika slags syror

Om du vill vinna detta ska du anmäla dig på
  http://www.improveme.se/malin/35895/

Då kan du vinna detta=) Jag har också anmält mig=)

Kyss

//K

här i västerort är dom små som myror

Så nu har jag, mamsi och min moster varit ute på promenix och badat i havet=) Fast det regnade! Uh kalt var det också men jag badade iaf och det gör mig stolt. Hehe.. Det e verkligen tråkigt när det är såå himla dåligt väder! Så vi bestämnde oss för att nästa år blir det Grekland i 10-14 dagar! Utan tvivel.

Idag ska vi mest vara hemma och ta det lugnt=) Ska bli skönt!Fast ikväll är räkafton=) Då samlas massa människor och äter räkor och har det roligt=) Men vi får se vart vi ska vara för det brukar vara vid en strand men eftersom det inte är så fint väder så kanske vi ska vara hos mamsi och mosters kompis=)  Det blir nog bra vad som än händer!

Nej ska nog vara lite social mot alla nu eftersom det är så tråkigt väder! Hoppas ni har bättre väder=)!

Kyss

//K

Glider fram genom stckholmsstad

Tillbaka fran lunchen =) det var supergott! Jag och min lillasyter tog varsin hamburgarmeny. Det fanns bara på barnmenyn så jag och syrran fick varsitt kinderägg med maten=) hehe det var lite kul. Vi satt där i typ 3 timmar och hade jättetrevligt och skrattade mycket=)

Nu ska jag bara sitta hemma hos min moster och kolla på film=) Gilbert Grape=) Så bra film! Jag rekomonderr den starkt=)

nej ska fortsätta med filmen nu=)

Kyss

//K

vi flyger, vi flyger fram.. vi gör det för vi kan!

Det är verkligen skönt att vara här, hos min moster för imorse sov jag liksom till 10!! Det skulle jag typ aldrig klara av hemma.. Men det är nog för att jag slappnar av såå mycket mer här=) Det e inte så att jag inte trivs hemma för det gör jag verkligen! Jag skulle aldrig flytta ifrån täby! Never men det är en så avslappnade miljö här och inge stress så skönt!

Idag ska vi Till Zone och äta lunch =) Det ska bli mysigt! Men jag ska börja med att ta en dusch för jag vill ju känna mih lite fräsch =)

Jag lovar att jag tar massa bilder till er men dom kommer när jag kommer hem! Så får det bli=)

men ha en mysig dag=)

Kyss

//K


saknar mitt smultron och alla andra där hemma!<3

varje gång jag ser dig lyfter livet som ballonger!

Nu efter 5 tim och 45 minuter i en bil äntligen säger jag bara=) det enda som var bra med hela resan var att det stod en skitsnygg kille framför mig i toakön =) hoho han var rikgti snygg asså=)

Vi har ätit t'akor och myst lite.. Vi har också kollat på bilder från när jag och syrran var små.=) oj vad man såg ut. Men mamsi har iaf hittat bilden som hon ska ha på min skylt när jag tar studenten nästa år=) Och det bäst med bilden är att mormor är med på den=) Min mormr gick nämligen bort för några år sedan och hon var en rätt så stor del av mitt liv!

Jag sitter och kollar på charterfeber just nu.. Haha såå sköna mäaniskor måste jag säga=) Det gick i sverige förut med norksa mäniskor och det e ett såå himla kul pogram! Jag sitter dock och väntar på att Jocky´s på animal palnet ska börja=) Jag har velat se det varje fredag men jag har missat det varje gång=( Men idag ska jag banne mig se det!

Men  nu ska jag titta vidare på roliga människor.. =) Ni får ursäkta om det är lite konstiga bokstäver i stället för ä och ö men det e för jag lånar min mosters dator och hon har ett norskt tangentbort!=)

Ha en trevlig fredagkväll=)

Kyss

//K


(jag vill bara skriva att jag blir jätteglad när ni komenterar =) Det är såå himla roligt att läsa=) )

Sweetie put the bottle down

Okej jag känner att uppdateringen inte är på topp asså=S Ska bättra mig jag lovar! Igår blev det liksom bara ett inlägg.. Inte bra!

Igår så vart det stallet=) Åhh jag kommer sakna mitt smultron såå sjukt mycket när jag e borta=S Usch det e hemskt! Men jag vet att hon kommer ha det braa här hemma =) Jag får be E titta till henne och pyssla om henne så hon blir glaad=) Hon är nämligen en sån som vill ha alla uppmärksamhet=) Och bortskämnd är hon också=)... MEN jag säger men hon blir bortskämnd med kärlek! Vist hon för göra lite som hon vill ibland men hon vet mycket väl vart gränserna går=)

Ojj idag bär det av till Norge=) Mamsi kommer hem om typ 1 timma och då ska vi bara packa in resten i bilen sen åker vi! Sen ska vi sitta i biln i 6 timmar typ... Inte såå himla kul men jag har laddat upp både min Ipod och mobil med en massa braaaa musik=) Så jag hoppas att jag klarar mig! Sen har jag tagit med mig en bok som heter Änglarösten.. Jag har inte börjat på den än men jag lovar att berätta vad den handlar om och om den är bra eller dålig=)

Nej ja ska kanske ta och fixa det sista här hemma=) jag ska lufta lite och så så att det inte blir såå himla äcjklig luft när vi kommer hem=S Det är äckel päckligt! Usch..

Bilder vet jag inte om jag kan lägga in när jag är i Norge så kommer det inte upp mågra bilder under veckan kommer dom på söndag nästa vecka asså=)

Haa en msyig dag och ta vara på er och den lilla solen som tittar fram idag=) !


Kyss

//K

Michael Jackson med Black or White



Metaforen är charmen

Nu är klockan 13.43 och tiden går väldigt låångsamt här asså=( Tråkigt har jag verkligen .. Jag har varit ute med Mangas och Sasha, så jag har ju gjort någonting idag iaf=) Ska kanske kanske kanske åka att stallet idag men vi får se=)Jag hoppas att vi kan åka dit iaf=)

Sen har jag tävttat lite kläder som jag ska ha med mig, tvättat mina sängkläder och tvättat mitt rum så det är fräsch när jag kommer hem=)!


 Mangas vart så glad när jag kom=) Han saknar matte som är på gotland och husse som jobbar=)

Aja ska nog forsätta här hemma=)

Kyss

//K


Lilla schpränki kom ihåg!

Stallet, AVKLARAT, solat... EJ AVKLARAT! Buhu ... Solen försvann när jag kom hem=S  Den tycker inte om mig Men jag ska ta mig f''n bli brun i sommar och om jag inte bli brun genom solen för jag väl fuska líte med det vill jag helst slippa! Annars idag ska jag bara ta det lugnt och fortsätta packa och kanske städa mitt rum lite för det är så tråkigt att komma hem till ett stökigt rum=(

Ikväll ska jag och mamsi har en film kväll=) Vi ska kolla på Da vinci koden för hon har inte sett filmen än sen ska vi kolla på jakten på lycka=) Mamsi orkar kanske svänga förbi affären och köpa lite godis=) ? Hehe jag hoppas hon går med på det=)

Nej ska nog forsääta med det jag höll på med ... INGET... =(

kyss

//K


Lorentz rappar=) sjukt duktig grabb=)! 

Jag kan garantera att ditt datum gått ut innan dagen är slut!

Uppe med tuppen=) Idag också liksom=) Hehe igår fick jag iaf sova liite längre en vanligt=) Nu har min mamsi skjussat min lillasyter till tåger för hon ska åka till min mosteri norge =) Jag och mamsi åker ju på fredag=) Det ska faktiskt bli lite skönt att komma bort ett tag fördet har varit så himla mycket knas här hemma! Så jag behöver komma bort ett tag och ta nya andetag liksom=)!

Jag blir hämtadd vi 10 idag av Amandas mamma för vi ska till stallet=) Åhh jag har feta ångsten över att jag ska lämna Mitt smultron en heela vecka! Det är såå sjukt jobbigt! Jag vet ju att hon kommer ha det bra men det känns som att lämna bort sin lilla bebis, inte såå himla kul! Speciellt inte nu heller när det är någon galning som kör runt i vallentuna är torterar hästarna=S Dom åker runt och skär i hästarna.. Inte för att döda utan för att skada! 1 hingst och 2 föl var tvugna att åka akut in till ulltuna i uppsala för att hingsten hade blivit av med skapet och fölen hade fått skärsår i magen! Och det väsrta av allt typ är att det hände mitt på dagen=O!! Så var uppmärksamma om ni bor i vallentuna/täby/norrtälje området och har häst!

Nej nu till något roligtare=) Igår när jag och E var i stan tog vi en glass på yougurth (stavining) shoppen=) Det var jättegott men dyrt som bara den! Den kostade 33 kr=O Riktigt dyrt för en glass liskom!

Nej ska nog äta frulle och tvätta bort sminket som jag inte gjorde igår (A) Så att jag direkt när jag kommer hem kan lägga mig ut och sooola för det e fint fint väder =) Yeeeey!

Kyss

//K

Toppen med Längst fram

He dosen´t realize he hurts her so much!

Tillbaka=) Nu har jag varit i stan och det regnade=( Men det är ju bra att man då kan vara inne=) hehe Jag och E började med att äta lunch på Donken för vi för jättehungriga när vi kom in. jag tog en lilla menyn som vanligt=) Mumsfilibaba=) Hehe .. Sedan gick vi görbi Gina Tricot där jag provade en tunika typ men när jag satte på mig den satt den jättefult=S Tråkigt för den var snygg när den hängde på galgen =) Hehe

Åhh jag har äntligen köpt mitt efterlängtade pulver=) Det kostade 99 krminomin som ligger i PK huset =) Det var faktiskt ganska billigt för jag skulle egntligen köpt det där jag klippte mig men där kostade det 150 kr typ så jag fick det lite billigare och sån är ju jag, desto billigare desto bättre=) Hehe

  ´Denna prudukt är bra på hår som är platt och inte har volym och det är lätt att använda=)!

Efter jag köpt den virrade jag och E bort oss inne på NK medans vi letade efter en Kicks.. Hehe det är nämligen så att jag och E är väldigt duktiga på att virra bort oss och det spelar ingen roll om vi har gått där 1 miljon gånger =) hehe men så e vi! På kicks köpte E en Axe till G =) Han vehövde det för hans var slut och han vill ju inte gå runt och lukta äckligt när dom sa till gotland=) Hehe

Innan jag åkte hade jag lite tråkigt såå jag tittade in i garderoben oc hittade en gamal htt som mamsi virkade åt mig är jag var typ 8-9 år eller nått liknande =) Hehe den e ganska gullig och min mamsi är duktig på att virKA=)

 Sen snodde jag syrras keps och tog kort med hehe =) jag lekt omogen?? Eller vad? Hoho jag skulle aldrig sätta på mig detta och gå ut! Men kepsen e inte såå farlig men man måste passa i det vilket jag inte gör! hehe!


Såå nu ska jag fortsätta paka lite =) Men vi höres=)

Kyss

//K

I do not hook up!

God morgon=) Sovit gott? Jag har sovit jättegott=) Just nu hållr jag på att göra mig i ordning för jag och E ska in till stan =) Vi tycker att täby börjar bli lite tråkigt=( hii ... Så jag säger so long täby idag och rör mig in till stan=) hehe

Jaa jag har väl inte såå mycket mer att säga nu men om jag köper nått lägger jag väl antagligen upp det här! Jag vet ju iaf att jag kommer hem med pulvret jag pratde om=) Hehe

Have a nice day baby=9

Kyss

//K

Kelly Clarkson med I do not hook up

då du lever i dåtid?

Det blev inget centrum med E och G idag för G´s faster har hamnat på sjukhus=( Jag hoppas verkligen inte att det är något allverligt för G har gått igenom tillräckligt i sitt liv!

Men imrgon så måste jag till tbäy och det skulle tydligen E också för hon skulle köp ett par nya jeans.. Inte för att hon behöver det Hoho ..  Men hon åker ju till gotland imrgonkväll ocj jag åker till norge på fredag så vi hinner inte ses efter tisdag=(  Buhu  Fast jag ska ju bara vara borta en vecka=)

Men jag har hunnit städa mitt rum och börjat packa så det e bra iaf=) Då blir det inte så mycket att packa dagen innan liksom=) hihi

Nej ska nog hitta på nått annat asså för jag har rätt så tråkigt =( kanke spelar spel på hamsterpaj eller kaninkul=) Vi får se!=) hihi

Ha en mysig kväll=)

Kyss

//K

Danish, RMK & Arash Ft. Pauline med En enda lycka

1 2 3 count to the beat!

Tjohoo Nu e jag hemma från stallet.. Eller jag kom hem för ett tag sen men iaf.. Snart bär det av till Täby där jag ska träffa E och G =) Vi ska väl snacka lite ta en fika kanske sen ska jag köpa ett pulver till mitt hår som ger håret mer volym! Skit bra grej faktisk=) Värt att prova kan jag säga er.! Det kostar run 150-200 beroende på vart man köper det!=)

Nej ska fixa håret lite innan jag åker men ha en mysig dag=)

Kyss

//K

Jordin Sparks med One step at the time!

I´m gonna make a change for once in my life!

Dålig uppdatering igen=( Jag vet jag skrev senast i fedags med det vara bara för att i lördags han jag typ inte skriva eftersom jag skulle till Håtö med mamsi och igår var jag såå sjukt trött!

I fredags blev det inte cybertow, det blev bowling istället med det var skitkul det också=) Vi spelade på ett ställe inne i stan fast jag kommer inte ihåg vad det heter just nu men men.. det var iaf så himla mysigt! Och nu vet jag vad jag ska göra på min födelsedag iaf! Först ska vi bowla där vi bowlade i fredags sedan ska vi dra ut! Det är min plan=) Vist låter det bra? Hihi

Och sedan i lördag så åkte vi ju till Håtö! Såå himla mysigt=) Vi snackade, åt hamburgare, drack lite=) Senare på kvällen så åkte vi UNGA.. Ut med båte till en jättemsysig ö=) Där var vi typ 2 timmar sedan åkte vi hem fast vi satta oss hos en kille som hade stuga där och där satt vi till typ halv 2, såå himla mysigt var det! Jag vill också ha en sommarstuga=D hihi och båt, jaa hela paketet liksom=)

Vi kunde inte somna försen vid 3 för Mamsi och hennes kompiar hade drukit en del och var ganska glada i hatten så dom låg och skrattade åt allt och ingent i typ en halvtimma! Och jag och E, inte vanliga E utan en annan tjej spelade in allt!=) mohaha.. Oj oj vad vi skrattatde asså=) Det var kul=)!

Nej nu ska jag ta på mig ridkläder för jag ska bli hämtad snart=) men ha en fiin dag i det tråkiga vädret=)

Kyss

//K

I sold 2008 you sold twothousendandlate!

Handlat klart=) Och jag kom hem med två filmer=) Da Vinci Koden och Vägen till Lycka och sen kom jag hem med en minnestidning av Michael Jackson! Den tillhörde expressen=) Åhh det står mycket där i så jag har mycket att lösa! Jag tänkte spara den också! Han är trots allt The King Of Pop!

Uhh jag håller på att laga mat nu också för jag ka till cybertown!=D Det ska bli super duper kul=) Det var verkligen längsen jag var där senast!=) 

Men ska nog fixa klart middagen nu så jag hinner äta, byta om och sminka mig lite! För jag kan inte åla till stan utan smin juee:P Hihi..

Men ha en mysig fredagkväll=)

Kyss

//K

I´m starting with the man in the mirror!

Åhh jag har tråkigt!! Vad frinns det att göra? Alla är typ bortresta, eller så jobbar dom=( Jag har inget jobb för integn vill ge mig det=( Buhu! Jag sökte typ 8-9 sommatjobb och fick inte ett ända=S Jag sökte på förskolor, ett lekställe för bar, en restrant, en krkogård och ett stall.. Men inte ett ända enda jobb=( Men, men..  Men nästa är måste jag få ett jobb för då tar jag ju studenten=) hihi...

Nej nu vet jag vad jag ska göra! Jag ska börja kolla på min OTH boxar=) Jag ha redan gjort det 3 gånger men eftersom det är såå jukt bra kan jag kolla på det om och om igen=) Såå yjhingeling=)

Kyss

//k

Michael Jackson med Man in the mirror

A juste jag stod och väntade på beatet, helt jävla beng!

Klart! Nu har jag varit i stallet och duschat klart=) Och klockan är BARA 10 i 10!! Åhh den här dagen kommer nog bli lång.. =( Tråkigt.. Men jag ska fråga mamsi om jag kan följa med henne och handla när hon har jobbat klart=) Så kanske jag får med mig hårfärg hem=) Hihi jag vill färga håret märkare samtidigt som jag tycker det är skitsnyggt när mitt hår blr blekt av solen=) Som förra året då jag var på Kreta! Jag hade citron i håret typ varje dag då och mitt hår blev jättefint! Men det lät ju inte bli så i år=( Så då kan jag lika gärna färga det mörkare!

Sen ikväll blir det cybdertown förhoppningsvis!=) Men E och G! Det är såå sjukt kul att vara på cybertown! Såpeciellt om man är arg eller så för där kan man verkligen ta ut alla sina agritioner!=) hehe man kan skrika vad man vill och springa och gömma sig också så, så man får ut energi! Och sen är det ingen som bryr sig om man skriker J*vla H*ra eller liknande =) För alla skriker det !=) haha såå sjukt kul ! Något jag rekomonderar!=) Om  du itne har nått att göra=) Det kostar 60 kr för 25 minuter=) 

Nej ska nog ta och äta lite för det blev bara lite frukost innan jag åkte imorse för jag var såå sjukt trött=S Sen kanske jag ska vila lite också=)

 Mycket roligt=)


 Mitt smultron plockade lite blommor till mig idag=)

 129 kr för 1 par=) Såå himla söta=)!

Kyss

//K

Baby, det är jag lorrelight!

uhh tråkväder! Regn, regn.. Det ända vädret jag har skrivit om är regn känns det som=( Nu vill jag ha sol! Hör ni det? SOL! Härligt solsken liskom? MHm Men det lär det ju inte bli känns det som men man får väl hoppas på att helgen blir fint=) För då ska ja till håtö med Mamsi och några kompisar till mamsi=) Msyigt ska det bli! Fast vi ska bara vara där 1 natt men ändå=) !

Innan jag och E åkte till Täby så var vi hemma hos G lite för han skulle städa men när han städat klart åkte vi till täby=) Det blev en Pizza på Palama´s Pizza=9 Ja och  E delade på en pizza och vi åt inte upp allt=O vad e det för fel på mig? Jag brukar äta 1 pizza själv... Men gott var det iaf=) Efter maten köpte jag två par skor på Din Sko för 258 krför båda paren!!! Biligt och bra=) Man brukar få ett par skor för det priset! =) Men Jag håller mig till rea=) hihi Bilder kommer kanske senare för dom är tagna med min mobil och när jag lägger in bilder från den bli mitt internet knasigt=S

Jag, E och G kanske ska bowla ikväll men vi får se för jag ska upp halv 7 imrogon också! + att jag inte har några skor.. För jag kan inte använda dom jag köpte idag för jag måste inpregnera dom och vi har inte det hemma och sen mina gamla skor är såå träsiga och äckliga så dom vill jag inte använda! hihi men det löser sig nog=) Men om det inte blir bowling idag så blir det imrogon! Det är bestömt iaf=) hoho

Nej nu har jag väl gjort er utråkade igen? Eller? hihi Ha en mysig kväll=)

Men jag måste bara säga en sak till.. fast ni vet väl redan det här men Michael Jackson var/är Nicole Richies gudfar. Hon blev nämligen adopterad av Lionel Richie när hon var 9 ( hon hade dock bott hos honom sedan hon var 2) Och han ville att MJ skulle bli hennes gudfar för de hade gjort några låtar tillsammans och var vänner!

Nej nu måste jag sluta! Helt ärligt!=) hihi

Kyss

//K


Michael Jackson



Lionel och Nicole Richie


 


Baseline och Marty McFly

O, nu e jag hemma efter en lång dag i bilen och stallet=) Men alldeles snart bär det av igen=) Ska till Täby och öta med E =) mysigt! =) hihi Så egentligen har jag inte tid att skrva just nu men jag måste ju uppdatera lite tänkte jag =) hihi=) Nej nu ska jag börja sminka mig lite =) Men skriver när jag kommer hem =)

Kyss

//K

Danish ft. K.I.M.M med Ta för dig

Det är en stockholms grej!

Kan man vara så mycket tröttare än jag är? Puhh.. Idag vaknade jag tidigt, igår vaknade jag tidigt plus att jag la mig sent (halv ett) Sen imrgon ska jag upp klockan halv 7!!! För vi ska till Sven med en häst! =) Roligt och tråkigt för man måste åka såå långt med bil men det e bra ändå för det ska ju bli jättedåligt väder imrogon och då kan man lika gärna sitt i en bil och jag bara vägrar att vara hemma en heeela dag till för det e såå sjukt tråkigt! 

Eftersom jag hade tråkigt idag så blev det lite bilder=) hihi Fast dock bara på mitt hår typ för jag provade lite olika ffrisyrer (stavning) För att vara mer korekt så var det 2=) Men för att båda ska funka måste man ha ganska långt hår för annars kan det se lite konstigt ut=( men man Kan ju ändå prova=) Man kanske får till det!
så här såg det ut:


Här har jag tagit lite hår från underhåret där bak och flätat, sedan har jag kagt det runt huvudet liskom.. Förstår ni vad jag menar? Ni vet såna hära hårband som finns som är flätade, det ser ut typ så fast man har gjort det med sitt eget hår! =) Det tycker jag är tjusigare än när man har hårband liskom! Men det är vad jag tycker!=)


Här har jag tagit hår från sidan.. Typ precis ovan bakom örat, förstår ni? Man kan ta mycket hår eller lite men jag valde att ta lite mindre hår! Sedan flätar du det och lägger det som ett diadem och fäster änden på andra sidan huvudet med hårspännen eller liknande =) Och vips så har du ett hemmagjort diadem!=) 

Sedan rekomonderar jag ett spray som jag använder! Man ska använda det i handdukstokkat hår! Man sprayar vid rötterna liksom, förstår ni? Längst in på håret liksom! Sedan tar ni fingertopparna och masserar lite och detta ska ge volym! Det funkar på mitt och men mitt hår e KNAS ! så om erat hår e Knas kanske det funkar i erat hår också=) hihi



Fast när mamsi kom hem så gick vi en promenix och det var skönt men JOBBIGT! Vi joggade typ nån kilometer eller två sedan fick jag grymtont i huvudet=S Så då var vi tvugna att det lugnt! Hmm undrar vad det kan vara? Inte vädret iaf.. Nej då absolut INTE.. =S Usch när ska det bli fint igen???

Men  e ni väl utråkade? Så ska sluta skriva nu;D Men ha en super duper kväll=) Hinner nog inte skriva innan jag åker imorgon men på eftermiddagen=)

Kyss

// K

shit man det e klart det är nice!

Oj! Det dåliga vädret bara forstätter och fortsätter=( Var är det fiiina vädret? Jag hoppas verkligen det blir fint väder till nästa vecka för då drar jag, E och A ner till falsterbo horseshow förhoppningsvis! Om vi får biljetterna innan torsdag=) Då blir det att sova i tält från torsdag till söndag=) Hoho det ska bli kul men jag vet inte riktigt hur vi tre ska få upp det tältet? Vi är liskom inte dom 3 smartaste brudarna som finns om man säger så!  hihi men det löser sig=)

Åhh jag har blvit kär! I en låt=) Baby heter den och sjungs av Lorentz och M.Sakarias. Ett jättebra låt verkligen och verkligen sommar=) MM det kommer att pumpas ut av mina högtalare det är en sak som är säkert iaf=) haha 

Men nu ska jag tog tvätta lite kläder =( Tråkigt men det e ÄCKLIGT med skitiga kläder aaså=S Stnker gör det också av sktiga kläder=( Sen ska jag väl börja tänka på hur jag ska ha det på mitt rum nu när jag ska göra om det till hösten=) hihi

Kyss

//K


Lorentz & M.Sakarias med Baby!

Don´t tell me you agree with me when i saw you kickin dirt in my eye

Oj vad jag är trött=S Det ser inte som om det ska bli någon sovmorgon på mig denna vecka=( eller joo kanske på lördag=D Hihi..

Åhh igår var det mycket MJ asså. Han kommer stnna med oss med sin musik ett väldigt bra tag fstän han är hos änglarna! Fast det var som dom sa igår på minnesstunden att du får han äntligen fred från allt det omda som följt honom! 

Nej ska försäka at lite frulle nu=) För om jag inte äter frukost bli hela min dag iprincip förstörd=( Jag blir irriterad och lätt arg och det kan jag ju lika gärna försöka låta bli genom att ät frulle=D Eller vad säger ni?

Men ha en msyig dag =)

kyss

//K


Detta är min personliga favorit=) Vilken är eran?

Make it a better place!

Åhh, här sitter jag typ och gråter=( Jag kollar på Micheal Jacksons minnesstund=( Den e sorglig men ändå trevlig och minnesvärd! Oj vad han är hyllad över hela världen=) Han har dock itne avrit en sån stor dela av mitt liv egentligen men det är klart man blir rörd! Han är världens bästa popartist! Och jag tror ingen någonsin kommer att slå det=)!

Jag tycker ni är lite dåliga på att fråga frågor nu asså! =P Ni måste ju vågra fråga! Det är bara att fråga vad som helst och ni får svaren helt 100% ärligt I promise! Och jag håller alltid det jag lovar!

Nej ska nog kolla lite mer på tv om MJ! ... Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll men jag rekomonderar att kolla på kanal 4 där det handlar om MJ ! Åhhh jag tycker såå synd om hans barn! Tårarana liskom bara rinner ner för mina kinder just nu=S Gaah man vill bar hålla om barnen och säga att allt kommer tt bli ok ... =(
 



Ni får inte heller glömma att rösta på mig på www.designbyjessica.blogg.se! Jag är nr 4=) Men rösta bara om du vill !=)

Ha en mys kväll=)

Kyss

//K

Tröja till salu!

A Har en t-shirt till salu för 1500 kr dock kan hon gå ner lite i pris! Hon hade budat på denna t-shirt men hon hade glömt det och besällt en annan. Så nu vill hon  bli av med denna! Så om ni ör intresserade kan ni höra av er till mig eller gå inte på hennes blogg som finns under länkar! =)
 

The kid is not my son!

Igår vart det sent, eller sent och sent? Halv 1, ett kanske.. Fats vi vaknade klockan 8 för då kom det nån som skulle fixa elen till A´s kök =S Men man kan inte alltid sova hur länge man vill jue:P hihi.. Igår kväll satt vi och spelade massa olika spela på kaninkul.se! Skitkul var det=) Speceillet är man började bli lite trött framåt 12 liksom! Hihi

Vi vaknade ju redan klockan 8 men vi låg i sängen till klockan 10 för då var vi tvugna att gå upp för vi skulle bli hämtade för vi skulle till centrum för A skulle köpa ett par skor och sen skulle vi äta lunch där! Men eftersom jag fick jätteont i magen när vi var på väg dit blev det bara en cheesburgare och ett glass vatten på mig, fast sen blev den också varm cholkad från Sandy´s. MM säger jag bara =) Dom har den godaste varma chokladen som finns på denna jord!=)

Mamma kommer och hämtar mig vid klockan 7 typ =) Då ska jag hem och duscha och ta det lugnt! Kanske kolla på ngn film eller nått, vi får se=) Hihi

Men nu får ni inte glömma att rösta på mig på www.desginbyjessica.blogg.se om ni vill =) (jag är nr 4)  Glöm inte att ställa frågot till mig också! Frågestunden pågår till imrogn kväll=) Så fråga och rösta på om ni vill=) !!

Nu får ni ha en mysig regn dag=)

Kyss

//K


shake, shake, shake it!

Hemma hos A nu=) Mysigt! Vi har spelat lite guitarr hero och ätit pizza och gått promenix med hunden Mysigt! Annars har vi inte gjort så himla mycket! Men det har varit bra ändå!=) 

Ni måste ju ställa frågor! Hallå=) Annars blir det ju inge kul att svara=( Eller hur:P

Jaja nu ska vi hitta på nått annat men ha en mysig kväll och fortsätt at rösta på mig på http://designbyjessica.blogg.se /nr4! =) hihi glöm inte det!
 
God Natt!

Kyss

//K

Boom Boom Pow

FRÅGESTUND!



Nu tänkte jag, precis som alla andra ha en frågestund! Så fråga på nu! Vara inte blyga=)

Mitt hjärt min ängel min andra hälft!

Okej nu har jag blivit nominerad till veckans blogg på http://designbyjessica.blogg.se så om ni tycker att jag är värd att vinna så rösta gärna=) Om ni röstar på mig så är jag nr 4=) Men röst bara om ni tycker att jag ska vinna!! För det är inge roligt om ni röstar bara för att rösta liksom! =) Men om ni ska rösta så klickar ni er in på länken som står där uppe och sen skriver ni i en komentar typ "Jag röstar på nr 4" eller nått sånt=) hihi

Jag satt och kollade lite på Animal Cops.. Jag kan egentligen inte titta på sånt för det gör mig verkligen illa till mods men så knäpp som jag är kunde jag inte låta bli ändå=S Men usch vad det finns dumma människor i denna värld! Jag är en extremt stor djurälskare.. Det ända djuret jag har svårt för är grodor och fråga mig inte varför för det vet jag inte.. Hihi Men iaf. Hur kan man plåga ett djur? Vad har det gjort presonen som plågar djuret? Om du inte vill ha djuret sälj det! Jag blir sååå ARG! =@


Hur kan man skada dessa söta djur??


Nej nu ska jag få tankarna på ngt annat=)

Kyss

//K

Försköte spela cool som om allting var normalt!

God morgon=) Jag vaknade för typ en halvtimma sedan men jag orkade inte gå upp på en gång:P Det här var första morgonen på länge som jg kunde sova ut riktigt ordentligt=) Ingen som störde mig när dom skulle till jobbet och ingen värme..=) Men jag saknar ändå solen! Jag vill ju solaaaa! Hihi ..

Jag kollade på en film igår. Jag kommer inte ihåg riktigt vad den hette med den gick på 5 och handlade om en tjej som blev kidnappad när och var en bebis men alla trodde att hon hade blivit innebränd men mamman vkände på sig att hon var kidnappad och 6 år senare hittade dom barnet! Denna film var baserad på en verklig händelse! Att det finns människor som kidnappae andras barn? Ska verkligen världen vara så grym? Tydligen ska den ju vara det... =S

Idag ska jag itne göra mycket alls typ, ska väll ut och gå med mamsi när hon kommer hem sen kanske jag ska sova hos A eftersom hon är ensam hemma med hunden.. Men vi får väl se.. Jag får ta dagen lite som den kommer =) Men nu ska jag nog äta lite frulle för jag är rätt så hungrig;) hihi

Kyss

//K

How six songs collide

Bara sug den här och dö!

Hemma igen=) Eller jag kom hem för typ en timma sedan men då var E med mig hem så vi satt och snackade lite till=) Det var mysigt! I mörby satt vi och åt godis, drack läsk och pratade.. Vi är nämligen såå himla nyttiga av oss;) Haha eller inte?=) Men man lever ju bara en gång så man måste ju få äta lite godis!=) Eller vad säger ni?

jag tänkte börja kolla på en film men jag kom fram till att det inte var någon ide för jag kommer ändå att somna till den... Knas=)  Knas e det också när man bråkar mycket med sina syskon!! Jag bråkar jämt med min lillsyster och jag tror mamsi håller på att få fnatt på oss.. Eller så har hon redan fått det men visar det inte bara ... Inte bra asåå! Jag hatar att bråka med henne men hon är i den jobbiga åldern 16 så hon ska göra allt som hon vill! =S Jag blir gaaalen .. Men det går väl över med åren? Hoppas jag... *(A)*



Nej tänkte nu kanske gå och umgås med mamsi.. Eller? Joo det ska jag nog.. min syrra är hos hennes pojkvän i örebro så det e bara jag och mamsi hemma så hon är nog lite ensam när hon ligger och kollar¨på tv.. =S Så hare bääst=) hoho

Kyss

//K



Benbo ft. Daloz med Ta mitt hjärta föralltid

I alla städer vill dom höra min grej!

Gaah! självklart funkade inte mitt internet när jag vill=S Då blir jag arg fast som tur är så har vi ett extra bredband som jag kunde använda mig av=) Vilken tur jag har asså=)

Igår tänkte jag ju typ vara hemma men vi halv 9 så ringde jag E och tyckte att jag skulle komma så en halvtimma senare så var jag hemma hos G=), E´s typ pojkvän=) Skit bra kille asså=) Det e såå bra för E för hon har alltid haft tur med killar, eller aa ett misstag har hon gjort.. Men det behöver jag inte prata om.. Men jag och E tittade på när G målade huset ett tag sen bar det av för att sprla fotboll fast vi hade ett litet problem, vi hade ingen fotboll! Men det löste vi snabbt och enkelt;) Vi hade jäkligt kul igår asså=) och det var mys! Vi 23.00 åkte jag hem och sen somnade jag en halvtimma senare;) hihi

Idag har jag varit istallet heeeela dagen=) jag hoppade lilla Wilma idag=) Hon var jätteduktig och jag är såå sjukt stolt över henne=) Hon är en del av mitt hjärta!  Jag tror baa att det är hästmänniskor som kan förstå hur mycket en häst kan betyda asså=)

Nej nu ska jag sticka till täby och möta E och ta en glazzz=) Innan hon åker till Gotland;

Min flicka mitt smultron men värld<3

har du någongång kännt som om du bara har ett halvt liv?

Så Jag har anmält mig till veckan blogg på http://designbyjessica.blogg.se/ ! Bara så ni vet liskom=)  Så om jag skulle komma bland topp 5 och ni tycker jg är värd en röst så rösta gärna!=) Men bara om ni tycker att jag borde bli veckans blogg;)

Jag glömnde att säga att jag var ute med Sasha imorse=) Och vi såg ett rådjur idag också=) Och jag hann till och med ta kort på det men har inte lagt inte det än men det kommer väll ikväll=) Då kommer också en bild på mina kläder från igår=) Plus minh nya bikini=) yeeey=) mohahhaha

Jag har nu också smakat på den där jordgubbchokladen.. Den var helt okej! Bättre än vad jag väntat mig fakttisk=) Bra vah=) Hihi



Kyss

//K

babababa oaaoaaa

Dålig uppdatering? Hag vet=( Men vrämen gör så att jag inte orkar stitta vid datorn konsigt nog =S Knäppt vah? Hihi...

Igår kväll var jättemysig=) Vi åt middag och drack lite och spelade ölspelet. Jag är inte så duktig på ölspelet men förskte hänga med så mycker som möjligt=) Vid halv 10 gick jag och E för vi skulle till Mörby och Träffa G so  hade suttit och druckit på en krog sedan klockan 5 så när vi kom så var han ganska berusad!  Jag och E satt och väntade på honom i typ 45 min och tillslut gick han med på att vi skulle ta bussen hem men när bussen kommer vinglar han fram mot kanten och bussen åker förbi!=O Gaah då blev jag lite irriterad faktiskt! Men det gick snabbt över...

När vi sen satt och väntade i mörby träffade vi S, det e en tjej som E var kompis med föut och jag lite också, , som E har bråkat med i typ 2 år nu men jag tror det håller på att lösa sig så det är roligt tycker jag! =)

Men idag ska jag ta det lugnan.. det blir nog stallet vid halv 6 så får jag se vad som händer efter där;) Men nu ska jag prova den nya jordgubbschokladen=) Tror ni att den kommer vara god? det återstår och se=)

Kyss

//K

Mia Rose med Missing you (cover)

Ni har säkert hört talas om Mia Rose? Om ni inte har det så lyssna på denna låt!.

I fell like I´m heeling inside!

Klappat och klart! Nu har jag städat klart övervångingen också=) Vist e jag duktig?? Sen har jag solat lite också=)  Fast det har ju typ åskat heela dagen så det blev typ bara 40 minuter i solen=S Det e läskigt närdet åskar och blixtrar! Jag verkligen hatar det=(

Igår vart det starnden vid 12.00 men det varade inte så länge för jag och E var tvungen att åka till Tby c för att fixa lite saker.. mindre roliga saker dock men v fixade det och nu återstår bara resultatet! Men vi får tro och hoppas att det går bra=) Den här först delen av sommaren har testat mig och E ganska mycket men det har bara fört oss närmare varandra=) Vi känner varandra typ inanna och utantill=)  Och det är både för och nackdelar kan jag säga! hihi

Vid 6 bär det av mot centrum där jag ska möta E sen ska vi vidare till J =) Där ska vi ha tjejkväll =) Mysigt ! Om det inte blir alldeles för sent kanske vi drar till rösjön efteråt.=) För från rösjön går nattbussarna men det gör dom iten från J =( Det e lite tråkigt för då måste man alltid åka såå himla tidigt hela tiden! Men man får ha kul så länhe det går eller hur=).

Nej jag ska nog börja göra mig iordning nu=) Ska tvätta håret och sminka mig, fast det e så skönt för jag behöver inte så mycket smink på sommaren eller iaf inte foundation=) Och det mår min hy bra av=) hoho

Kyss

//K


RMK med skrattiriterrande

Elefantmannen bespottas och hånas!

Sol sol strålande sol=) Ännu än dag med fint väder! Asså det är verkligen payback till dom regniga dagarna. eller vad säger ni? Hihi.. Jag ligger iaf ute och solar =) Jag blir bara brunare och brunare=) Såå naaajs asså!

Jag gick aldrig och la mig efter inlägget igår=( Fat jag gick o la mig lite senare men jag och mamsi hamnade i värst bråket.=S Vi har nog adrig bråkat så mycket som vi gjorde igår.. Inte så himla kul direkt, men som tur va så löste det sig men efter mycket om och men kan jag säga! Usch jag hatar att bråka med mamsi =(

Idag ska jag sola och kanske åka och bada och vid 17.oo åker vi till stallet=) Jag vet inte om jag orkar rida om det är varmt men man kan ju alltid pyssla lite=)  Nej jag ska nog återgå till mitt solande nu=) ha en solig dag=)

Kyss

//K

Skuggboxare med Som en svikare

Regn kan vara keff med vädret är fresh!

Roligt=) Nu kom jag precis hem typ.. Jag var ju hos E´s mormor på middag=) Vi fick kyckling med potatis och bearnesås och grönsaker såklart! Mums säger jag bara.. Vi får alltid good mat där.. Det e därför jag älskar att åka dit=) Mysigt är det också=)! Efter vi hade varit där ett tag fick vi skjuss till täby c där vi träffade mamsi som var på tegelbruket.

Där satt vi ett tag sen tog vi bussen hem till E och där spelade vi guitar hero fast vi spelade igen gitarr för den var trasig=S Så vi sjöng och spelade trummor i stället=) ´Det var egentligen meningen att jag skulle spela trummor men eftersom jag söög på det så fick jag sjunga istället och det gick mycket bättre=) Sen efter ett tag slutade även trummorna att fungera så vi satte oss ut istället och pratade=) det var mysigt!

Vid typ 22 kom E´s mamma hem och då fick jag skjuss hem=) Lysigt! Mohaha .. =) Men nej jag är inte bortskämnd! Det kan jag lova er.. Jag kunde gärna ha gått hem, det hade inte spelat någon roll men man tackar väl ändå inte nej till skjuss? eller gör man det? hihi .. Gaah det e lite jobbigt för jag glömnde min mobil där men jag får den imrgon men jag känner mig naken uten min mobil! Som när min gamla mobil blev snodd... Fy Fan vad jag kände mig naken=( Jag var uten mobil i hela 5 dagar=O

Vi hittade också på lite rapp hos E.. Inte så duktigt men vi rimade lite iaf=) haha det e kul=D

Imrogn blir det sol och bad! =) mysigt fast jag tror kaske jag ska typ sova nu för att annars kommer jag få lite sömn eftersom jag vaknar så tidigt pga värmen och då blir jag såå trött heela dagen=S inte så himla kul att gå runt och vara trött heeela tiden liskom!

Sov gott och dröm sött=)

Kyss

// K



Nick Pitera sjunger take a bow/ Touch my body! (cover)

Baby when you kiss me Like I made you miss me!

Städat och klart! Nu är jag hemma från stallet.. Eller asså jag kom typ hem vid 1 och då hoppade jag dirket iduschen för att sedan kunna börja städa undervåningen.. Inte det roligaste jobbet men jag m¨ste ju börja träna eftersom jag snart flyttar hemifrån=) Hihi.. Jag har också börjat laga min egen mat lite mer för jag verkligen SUGER på att laga mat=S Inte bra! Men jag lär mig väl? Hppas jag *(A)Ä hihi

Åhh vet ni!!? Pappa ringde mig imorse och sa att han och mamsi kanske kunde splitta på mitt körkort=) Och om allt gå som det ska har jag antagligen kökortet på måndagen efter min 18årsdag=) mohhahaha =) yeey äntligen säger jag bara.  Det känns som om allting kommer bli mycket lättare om jag får körkortet =) Sen måste jag såklart fixa uppkörningen också och teoriprovet men det ska jag bara göra!

Bussen till E´s mormor går om ca 1 timma så då bärdet av till henne=) Msyigt. Efter det ska jag en sväng till Täby c för E ska hämta ut en grej på apoteket.. Så jag hoppas att vi hinner det annars blir det katastrof! Sen när vi har hämtat det så kanske jag dra till tegel eftersom mamsi sitter där=) Eller så åker jag med E till G men vi får se=) Det beror på vad det är för väder också.. Det ska ju typ komma värsta åskvädret=S Usch jag HATAR verkligen åska! Jag tycker det e jätteläigt! =S

Men ha en trevlig kväll=) och Mys mycket=)

Kyss

//K
 

Ola med Sky´s the limit

Jag ryser när jag hör ditt namn!

Tidigt.. Idag också=( Och idag kunde jag ändå sova eftersom det e molningt idag så var det inte såå himla varmrt på mitt rum! Sköönt.. Stället väcks jag av att min mobil ringer ..=S Jag ska med till stallet nu klockan 10.. Kuö att åka till stallet ? JA=) Trött som bara den?? JAA=(

Två mackor blev det till frukost för min mun orkade inte tugga mer=) Fastän jag är mer hungrig.. Det e liksom knappt så jag orkar sriva här liksom..=( Jag får väl vila en stund när jag kommer hem från stallet kanske? Om jag inte hittar på nått annat..

Nej ska lägga mig lite på soffan till jag blir hämtad.. Hoppas jag inte somnar bara *(A)*

Kyss

//K

Danne W & Linda med Resan Tillbax

RSS 2.0