My mind is in disturbia

Trött?? Det är iaf jag.. Vi var hemma runt halv 5 imrose=) Fast det gör ju inget om man har haft kul heela kvällen=) Hihi.. Och vet ni. Jag svävde på moln igår också=) Kan man bli kär vid första ögonkastet?? Tror ni på det.. ?? Jag kan tro på det till en viss del men man måste vilja och våga ta kontakt med den personen man faller för också!  Hehe som jag inte vågar ..=( Jag är så sjukt rädd för att bli sårad eller att nån bara vänder ryggen till .. Usch det är hemskt!

Vi var ju på The voice också.. Shit.. Vissa folk e ju riktigt sjuka?? Är det såå världen är idag?? Det var typ några tjejer som började bråka.. Små var dom också för den delen.. Men iaf .. 6-7 vakter behöve gripa in för att dom skulle sluta! Sedan var det någon/några som slängde in tårgas i publiken så att 23-26 personer blev skadade.. Whats up with that? Vist ingen blev alvarligt skadad mn när man får tårgas på sig börjar ögonen rinna och ma får sårt att andas.. Och sen ska man försäka ta sig därifrån men 1000 människor runt om kring dig.. Hur lätt e det? Det var ju inte så himla konstigt att man grips av panik då?? ..

Idag ska jag gå ut med Sasha sen ska jag ut till Pluttan=) Åhh jag saknar henne såå himla mycket men jag pratar helst inte om det för då blir jag bara ledsen..=(

Nej ska nog lägga mig på soffan lite innan vi åker.. E rätt såå trött=)

Byeee

//K

This aint supose to happen to me?

Nu bär det av in till staan=) Bilder kommer förhoppningsvis imrogn! =) 

Bye Bye 

//K 

Put your hands up in the air!

Sådär! Äntligen har jag slängt upp alla bilder som skulle upp=) Bra va? hehe Jag känner mig duktigt! Idag så vaknade jag halv 8 för att Sasha ville ut och kissa och bajsa.. Inte så himla roligt att gå upp så tidigt men men! Hon och E sov här över natten =) Och jag och E satt och kollade på BB från när Linda Rosing var med.. Haha Det var ganska kul faktiskt. Åh gud vad hon har förändrats sedan dess måste jag säga! Hon var mycket sötare då.

Jag och E var en snabbis fram och tillbaka till centrum för jag sklle ta ut lite pengar till ikväll=) Det är ju THE VOICE=) Wohoo! Och efter det blir det Chaplins (igen) Och jag vill helst inte ha med mig heela plånboken in dit.. Man kan ju aldrig lite på folk i detta samhälle=S Tråkigt men sant.

Nej ska snart börja duscha och göra mig iordning =) Ska åka in lite tidigare för ska äta och gå runt och kolla lite för ung 08 har några stånd öppna idag=) (okej det där var en konstig mening höhö)

  

Vilken bild tycker ni hon är sötast på?




Nån som ska inte ikväll? Elller nån som kanske ska till Chaplins?? =)
Kyss

//K

Bilder 2=) (lite fel ordning)

Okej nu kommer lite bilder från papso! Men det är inte såå himla många=)


Vi var ju på marknad! En gamal sådan=)


    

Då kom jag hem med två söta handdukar ju=)


Sen drog vi till Rocka Billy grejsen=)


 Detta är en Harly Davidson Lastbil! =) Skit snygg var den och stor!

Massa fiina bilar fanns det också!

Pictures!

               
Den helgråna bussen i mitten var min=)                     Wihoo ÖLAND!
                                                         Det blev mycket kortspel och shit pga dåligt väder


     
Fast vi hann med trollskogen=)

Och då avslutade vi med en glasss=)

Woho sista dagen tittade solen fram fast på kvällen åksade och blixtrade det=(

Och dåå åt vi på resturang=) Pizza med annnas! mums!=)

Jag gick i ett kvarter idag som engång var min hela värld!

Nu är jag hemma igen efter nästan en hel vacka på Öland! =D Det har varit mysigt men det har varit alldels FÖR mycket regn! Jag har legat 1 dag på stranden... Inte såå himla kul liksom.. Bussresan ner var jättetråkigt och tog väääldigt låång tid men vi var ändå framme en kvart tidigare=)

Det vi har gjort under veckan är:

Spelat Yatzy, Neger och president, vänd 10:an och gått i affärer.. Vi har spelat minigolf två gånger också och jag förlorade båda gångerna ... Inte bra! Mitt sinne för golf finns inte.

Jag har iaf kommit hem med 1 ny lite väska och ett långt line som är grönt och vitt=) Väldigt sött..

Idag fick jag åka med T och L hem fårn Öland så för att jag fick åka med dom ska jag och Mamsi bjuda dom på middag och vin=D

Bilder får ni ikväll och då får ni bilder från papso också =) Men nu ska jag gå till afären och handla in lite mat för det finns inte här hemma=( Och matglada jag vill haa mat=)! Hihi

Kyss

//K

whe i look att you my minde goes on a trip!

Hur ska detta gå? Jag ska sova själv inatt.. Jag blir galen på mig själv! Alla våra grannar e hemma och dom vet att jag e själv så om det händer nått så e jag så varmt välkommen till dom men endå?? Vad är det för fel på mig.. Varför tycker jag det är så obehagligt att vara ensam? Och det blir ännu värre när jag blir trött. Men jag ska försöka lägga mig innan det blir mörkt få se om det hjälper. Vista det är tidigt men jag ska ändå upp kl 7 imrogn och jag e lite trött efter igår också.. Men nästa lördag blir det förhoppningsvis Chaplins igen=) Dock ska jag till kungsan först för det är ju The Voice.

Om ni undrar varför det inte kommer några bilder från igår är det för att jag har ingen kamera att ta kort med så jag får bilder från andra såå ibland dröjer det lite innan jag får bilderna =) Men det e ju lugnt! Juste har jag sagt att jag ska på kryssning den 17 septermber? Det är nån båt som går till Åbo 23 timmars kryssning! =D Ska bli så sjukt kul=D Den kostar dock 780 kr men då ingår hytt och mat! Det e bra=D Den heter typ Sthlm Fifty Fifty och manhittar den på www.tallink.se




Ska kanske gå och lägga mig i mamsis säng för hon har tv på sitt rum och det har inte jag men jag ska få hennes till hösten då min lillasyster flyttar! (A) Och sen är mamsis rum närmare till dörren! =D

Men ni får ha en underbar kväll alla!

Kyss

//K

Knock you down


Man går runt och ser massa andra lingon nissar

Nu har jag köpt allt jag ska ha med mig på bussresan till Öland imorgn!

Baguette (check)
Rostbiff (check)
Gifflar (check)
Yogi Yalla (check)
Tuggummi (check)
In Touch (chek)

Plus att jag fick ju marianne av B när jag fyllde och så dom tar jag med mig också! Sen ska jag lade ner lite fler låtar på Ipoden och på min mobil så jag har det! Sen tar jag med mig boken ja läsaer (änglar och demoner) Den vill jag verkligen se på bo! Tror ni jag kommer att klara av den 7 och en halvtimma långa resan?? Jag måste ju nästan det =) Men det blir ju mysigt när jag kommer ner... Men jag ska åka buss hem igen också .. Hmm lite tråkigt men det går!

Ikväll ska jag hem till "mormor" och äta middag och bara ta det lugnt! Jag kanske måste sova själ inatt=( Usch jag vil inte men jag SKA klara det! Jag bara ska. Så e det bara =)


Jag är in Lööve med denna sång! Och värför ??.. Jaa det ni=)

Kyss

//K

You make me shine brighter then the sun!

Bläää vill bara soova! Usch vad trött jag är! Men ändå vaknade jag vid halv 10! =O

Jag hade skitkul igår! Kvällen började jättebra för vi kom in grtis och fixade våra medlemskort sen drog vi till Donken för A skulle äta lite mat där och då var det en skitsöt kille som jag flörtade lite med.. Hihi. Sen vi 10 eller nått så drog vi in till chaplins och då beställde jag en vodka lime 6 cl.. 118 kr!!! Dyrt var det ! Puh och den var lite stark i början men sen så smakade den inte så mycket! Åhh han som stod i garderoben var såå sjut snygg! Jag är KÄR! Och jag e *stolt* för han kallade  mig sötnos! =D Hoho Jag svävade på moln ett tag när han sa det =)

Vid halv 3 drog vi därifrån .. Det var lagom och ca 1 timme senare var vi hemma=) Jag hade riktigt kul!Men jag kan tänka mig att testa andra ställen också ! Juste.. Jag träffade en skithärlig tjej där igår också! Vi stod och pratade i typ en halv timma-timma eller nått=) Såå nu killar ska ni akta er!! I know the BIG secret!

Nej ska jag lägga mig i solen lite kanske?? Man kan ju inte sitta inne i detta fiiina vädret! =D Bilder kommer nog ikväll eller nått! =)

Kyss

//K

En enda lycka!

Nu e det inte många timmar kar sen bär det av till chaplins! =) Ska bli roligt.. =) Jag skulle dock viljaha E med mig men hon e ju bara 17=( Buhu! Men jag har lovat mig själv att ha roligt ändå! Hoho jag har tillochmed blivit medlem på chaplins så jag kommer in GRATIS! Och det gäller inte bara i stockholm utan även på alla deras syskonbarer=) Yeez=) Slipper man släsa 120 kr i inträde!

Jag har iaf sminkat mig klart men jag vet inte hur jag ska ha håret och vilka kläder jag ska ha på mig än.. Hmm varfr ska det vara såå himla svårt för?? Det e väl bara att ta på sig nått? Eller .. Hmm aja jag hittar på något! =) Jag borde egentligen damsuga nu för det ser hemskt ut här hemma och J, J, A och E kommer snart.. Eller aa vid 7 typ=) Sen ska vi åka härifrån vid halv 9 eftersom vi ska hämta ut våra kort så måste vi vara där inne innan 10.. Lite tidigt .. Men men ska man komma in gratis så måste man offra lite;)



Nej nu ska jag få tummen ur arslet och börja damsuga! Men ha en underbar kväll alla=D Jag kanske skriver ett fylleinlägg när jag kommer hem inatt?? Haha tror inte det va.. Eller jo kanske.. Jag tänkte nämligen vara uppe heeela natten eftersom jag ska upp tidigt imorgon ! Hoho tror ni jag orkar?? Svara ja eller nej! Och för er som tror att jag inte klarar det ska kan jag berätta för er att det har jag gjort förut=) Höhö =)  Förra sommaren... Då var det fest hos mig och några av grabbarna sov över.. Dom somnade kl 6 jag somnade vid halv 8 och gick upp halv 10 och var uppe till halv 2 nästa natt;) Men detta rekomonderar jag INTE ! Puhh vad trött jag var!

Nej nu verkligen måste jag gå!

Kyss

//K

Dom jävlarna tog oss en för en

Det känns inget speciellt att fylla 18 egentligen.. Det e bara en siffra typ. Vist jag får gå ut, jag får köpa cigg och lättöl och sånt men en 16 åring kan också komma in på krogen om hon/han har falsklägg.. Jag röker inte så jag behöver inte köpa ciggaretter och lättöl? Blö ... Gillar inte öl! =(

Igår vart det iaf bowling! Det var jättemsyigt! Sen följde I och J med hem hot och var här ett tag sen åkte dom hem =) Det var jättemysigt! Idag ska vi till Chaplins=) Det ska bli kul ju. Sen följer antagligen A och E med hem hit och sover! Men det jobbigaste är..: Jag ska upp kl 8 imorgon! =O Puh jag kommer få sova typ 4 timmar eller kanske mindre inte vet jag.. Varför? För pluttan ska få skor på sig! Thats life när man måste ta hand om djur .. Man har inte så stor val egentligen! Hehe..

Bilder på bowlingen och ikväll kommer nog imrogn om jag inte är alldeles för utsliten.. Hehe Nej nu ska jag gå ut och lägga mig i solen igen innan den försvinner! =)

Kyss

//K

Rolling, Rolling, rolling on the river!

Wihoo ! Jag e 18!! Och den 27 smäller det! Då ska jag tattuera mig! Klockan 17.00.. Hoho.. Få se om jag vågar! Måste också hitta ett fint motiv som jag vill ha resten av mitt liv. Puhh det kommer bli svårt men jag ska börja med något litet!

Jag har gjort mig i ording nu för ska åka typ snart, då ska vi bowla sen fökjer några tjejkompisar med hem hit =) Ska bli mysigt och Imorgon blir det Chaplins! Ska bli grymt kul men jag har bestämnt mig för att inte ha för höga förhoppningar för då kan jag bli besviken! Det får bli som det blir och det blir säkert jättebra! =)

Nej ska hålla A lite sällskap nu kanske??:)

Kyss

//K

Han har bakåt slickat hår!

                                            


                                                                                                     =





                                                  


Aladins dojjer!

Min telefon ringer...

Lilla A: Men den ringsignalen hade inte du förr.. Vilken hade du då?
Jag: Öhh jag hade den med Darin och Kat Deluna..
Lilla A: Hur gick den.?
Jag: Jag kommer inte ihåg...
E: Ahhhh Kat Deluna and Darin....

Alla i bilden: Asgarvade ... Höhöh det  va skitroligt=)


wake me up befor you gogo!

Nu e jag hemma igen efter en låång dag.. Jag har inte varit hemma sedan klockan 9 typ eller nått.. Men det e lugnt.. Nu har iaf mamsi och syrran åkte så nu e jag och E här hemma hos mig=) Så ska snart gå och hålla henne sällskap=) Men aa iaf så nu ska jag inte skriva mera=)

Kyss

//K

I wanna be everthing except from your misstake

God Förmiddag? Hihi.. Oj Jag har varit vaken länge nu.. Jag gick redan upp klockan 8.. Då tog jag en dusch sedan åkte jag men A och hennes mamma och tittade på deras nya pålle=) Jättesöt, den är bara 2 år gamal så den är inte så himla stor.. Jag sitter just nu hemma hos A och vi ska snart till centrum för jag ska köpa prensent till min lillasyster som fyller år på lördag.. Det e två år och två dagar mellan oss, Det e lite roligt. Tänk om vi hade blibit födda på samma dag.. Hehe

Idag åker mamsi och syrran ner till öland och jag åker dit ner på söndag så jag har huset för mig själv i några dagra fast E ska sova hos mig för jag hatar att vara ensam hemma.. Undrar hur det ska gå när jag ska flytta hemifrån? Hmm men det är ett senare preoblem!

Nej nu ska jag ta en riskaka sen ska vi snart börja gå=) Men ha en fiiin dag i solen=)

Kyss

//K

I wanna be rain that taste lite wine

igår kväll kom jag he från papso =) Fast jag kan ärligt säga att jag har haft det ganska bra hos papso den här gången! Vi brukar nämligen inte göra så mycket när vi är där och då börjar jag tänka FÖR mycket! Och då mår jag jättedåligt och vill bara hem hem hem... Men den här gången så har vi gjort massor=)

När vi kom på toorsdagen så åkte vi till brukshundklubben med deras nya hun som heter Raija =) Så söt och snäll hund! (ingen slår dock Mangas) Sen åkte vi till Börsen och åt Pizza=) När vi kom hem så satt vi och pratade till halv 12. Det var mysigt för vi har inte träffat papso sedan julas.

På fredagen övningskörde jag för fösta gången i heela mitt liv!=O Och inte ett enda kärringstop fick jag! *stolt*  Det var kul! Så nu får jag köra lite till sen får jag börja på körskola sen tar jag lappen =) Yeey.

På lördagen åkte vi till Sunanå för det var en stor markanad där.. Och jag som blir kär i allt jag ser kom hem med två söta handdukar=) En rosa med Nalle Puh på och en Blå med en häst på=) Så söta så! Sedan åkte vi hem för att hämta Raija sedan åkte vi till Lilla Ed dör där hade min styvmammas pappa fixat oss in gratis på nån Rocka Billy grej=) Bra musik och massor med roliga folk att titta på, samt bilar! Jag såg också när en kille tatuerade sig.. Uhh jag tror inte jag vågra.. Ahh det såg ut att göra fett ont och jag som hatar nålar också.. Hur ska detta gå??

På söndagen så var vi på blooms .. Då kom jag hem med 2 par leggings.. =) Jäättesöta med rosor på!  När vi kom hem där ifrån övningskörte vi lite och då på en lite störreväg en en lite grusväg och då mötte jag lite bilar och då fick jag panik:P Heheh men det gick bra och vi krockade INTE! Haha .. På kvällen grillade vi lite och åt tråta och firade mig och min syrra lite! Nu e det bara två dagar kvar senär jag 18 år!=D

Måndag åkte vi hem.. Det e sååå himla tråkigt att åka tåg men det var lite roligare den här gången för det sat en såå sjukt söt bebis mitemot oss=) Åhh vad söt den var! Jag vill ha! Höhö-...

Nej ska nog lägga mig ut i solen nu för det e fin fint väder =) Och vid 2 åker jag till stallet=) Min pluttan! Hoppas hon har det bra=) Åhh mni beis.. Jag saknar henne såå himla mycket när jag e borta=( Mit lilla hjrtäa liksom! Nej nu räcker det! Hehe

Kyss

//K




(bilder kommer senare=))

RSS 2.0