Tuft...

Nu är det tomt i lägenheten igen.. Mams å syster har åkt hem till norge igen.. Tomt men ändå skönt.. På lördag e det nyår. Jag har inte alls häga förväntningar men allt blir bättre än förra året.. Jag vill inte ens bli påmind om förra året.,.. Glömma och förlåta!

Men det ska bli mysigt iaf. =) Men trevligt folk ;)

Nej jag har faktiskt inte såå himla mycket att sktriva nu egetligen för allt är ganskabra förutom att jag har fått typ nässelutslag å måste till vårdcentralen imrgon vilket jag INTE tycker är så himlans trevligt.. Jag hoppas verkligen att jag slipper ta något blodprov för du börjar jag alvarligt att gråta. Jag är otroligt spruträdd och har alltid varit det.. Jag blir som ett barn och börjar gråta som bara den.. Jobigt värre !

Nej nu ska jag lägga mig på soffan å göra ingenting fär imrgon blit en låång dag ...


Knivhugg i ryggen

Jag tittar på mig själv i spegeln och mår illa. Jag vill kräkas.. Jag söker efter bekräftelse men jag hittar det ingenstanns. Jag vill att nån ser mig. Lyssnar på mig och finns där när jag inte säger nångting för då är det värst.. Jag har alla mina underbara vänner och jag är så oerhört tacksm för det. Ni är värda allt. Men ALLA känner sig nere ibland, har saker att berätta men att berätta skulle nästan vara jobbigare än att hålla det för sig själv. 

Ibland när jag vaknar på morgonen vill jag bara vända på mig och somna om.. Så har det varit nästan barje dag den senaste månaden.. Jag vill inte jag vill inte men jag vet att jag måste, jag har inget val. Jag skulle aldrig ta livet av mig för jag hat allt för mycket att leva för och ta livet av sig är egoistiskt och fegt. Du vågar inte ta itu med dina problem när det finns så mycket hjälp att få. MEN jag VET att det är en sjukdom. Som tar kontroll över din kropp. Jag tycker synd om dom människorna. Jag tycker synd om deras anhöriga.  Iaf. Ibland vill jag vakna upp som någon annan. Nån som tjänar bra med pengar. Nån som har en helt fantasktiskt pojkvän som man vill spendera reste av livet med, även fast det kamske inte blir så så vill jag ha den drömmen. Jag vill ha så mkt mer och jag letar efter det jag vill ha men jag hittar det inte.  Å jag vet inte vart jag ska börja. Jag vill bara att turen ska komma till mig. Men det är väll alldeles för mkt att be om ??  

it´s your lost

Hmm 2 låånga dagar .. Sjukt på jobber igen. MAGSJUKA av alla sjukdomar oxå.. Jag har haft det 3 gånger i hela mitt liv och det är verkligen det är inte roligt. Jag mår inte bara fyskiskist dåligt utan också psykistkt dålig. Jag tycker det är så äckligt att jag blir äcklad av mig sj'lv vilket gör att jag kräks ännu mer. Jag hoppas hoppas att jag klarar mig!!Ta i trä...

Men  u är det det bara 1 dag kvar sen är det semester i 2 och !/2 vecka.. Ska bli vääääääldigt skönt! Jag ska träna, vara i stallet umgås med vänner och fääzta =) Jag å Erica ska fira imorgon genom att gå till Magenta =) Ska bli kul.. Det var längesen hon ¨jag va ute nu ;) KUL!!

Nej nu ska jag hänga upp lite kläder


Indiana Jones

Just nu sitter jag å tittar på indiana Jones som går på 5:an .. Det finns väll 4 filmer å dom e faktiskt rätt bra.. Jag sitter också å pilla på desigenen vilken går rätt åt skogen så jag lägger ner det nu innan jag slänger ut datan genom fönstret !! Så det ser väl lite konstig ut antar Jag?? Aja det är en världslig sak.

Nej ni ska jag titta vidare  på filmen :)


Min ängel mitt all!!!


This time it´s forever

Om snart ska jag träffa Erica. Vi ska hem till hennes mormor å pynta julgran samt äta middag. Mys! Det har avrit fullt upp den här veckan .. Å nästa blir inte lugnare. Jag har 3 dagar kvar på jobbet sen har jag semester till den 9 januari. Jag blir lite sugen på att boka en resa till ett vaaarmt land... Men jag ska till london i april och förhoppningsvis grekland i sommar så pengarna räcker nog inte till tyvärr.. en har jag ju flyttat hemifrån oxå!(ska visa bilder på lägenheten) Mams har flyttat till Norge.. Det känns konstigt att hon bor så långt borta... Och det är ju inte direkt så att min papps bor närmare heller... Fast det är skönt att bo själv.. Kunna ha precis hur mkt fäzt som helst ..;)

Nej ska nog stoppa i mig nått att äta innan jag åker.


puss på rumpan

Dance and Sweep

Jag har alltid undrat över varför.. Varför gråter du över dom idioterna som inte hör av sig fastän dom säger att dom ska göra det.. Varför du varje gång blir lika besviken och ledsen. Varför du rädd för att gå all in. Jag förstår nu. Jag vill kunna säga att skitsamma. Hör dom inte av sig så är dom inte värda besväret eller min tid. Men det gör ont.. Eller ont är nog fel ord. Man känner sig lämnad och ensam kvar.

Spelar ingen roll om det är "bara" nån man träffar nån gång ibland eller nån man träffar oftre. Man känner sig behövd, bekräftad, det känns så oerhört bra och ingenting kan få en att falla. Men allt är bara för stunden, Och efteråt undrar man varför? Varför väljer jag att göra det här gng på gång... varför väljer jag att höra " Jag hör av mig" fast jag vet att det inte är sant. Inombords bygger man upp förhoppningar. Kanske ringer det snart. Inte kl 4.30 på morgonen utan faktiskti kl 16.00 på eftermiddagen.  Det är ALLTID för bra frö att vara sant!

 


RSS 2.0