Buffalo Soldier

Efer träningen igår kände jag mig frääsch. Det var faktiskt lite jobbigare den här gången men jag tror att det beror på att jag kunde rörelserna lite bättre och kunde då göra dom lite mer ordentligt. Det är verkligen skänt för den lossar upp muskler i hela kroppen, och jag då som har lite problem med min axlar, det känns väldigt mycket bättre nu.

Snart ska jag iväg, jag ska ju till skolan.. Och vet ni... Nu är det inte långt kvar till jag åker till London! =O Jag åker på söndag. Det var ju nämligen så att jag och 3 tjejer till i min klass fick chansen att åka till London i 1 vecka och praktiser och det ska bli grymt kul! När jag kommer hem ska jag praktisera 2 veckor till på en särskola här i täby där jag bor. 

Nej jag ska gå nu! 

Ha en superdag!

 


Handsome and troubled, wordly wose and missunderstood.

Om 1 timme bär det av till AFRO dansen. Det ska bli skönt att träna lite efter att ha tjockisätit i helgen. Men vet ni... Jag har faktisk gått ner 1 helt kg på dom få gånger ( 5 gånger) jag har tränat, det är inte illa tycker jag. Nu blir jag fiin fiin till Stundentskiva, studenten och till sammaren. Jag känner mig så frääääsch!

Sen har jag varit duktigt också för jag har registrerat mig på Arbetsförmedlingens hemsida. Så nu håller jag tummarna på att jag går ett jobb till sommaren. Ssälvklart kommer jag att söka jobb också men detta är alltid en början, jag ska också gå in på UNGDOM.SE och leta jobb=)

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite och så!












( detta inlägg ser lite kansigt ut men men)..


Jag har packat mitt pack!

Jag ska in till stan nu! Äta middag där=).

Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Jag tycker den är överskattad och så amrekanskt.. Är det bara för att jag inte har någon att vara med på alla hjärtans dag? Neh Jag har ju min mamsi!

All the times we have had!

Let us bring it back=)






Alltid bästa vänner!

 



 


i`m bubbeld up by maybes

GOD NATT ALLA!

Jag går och går men kommer aldrig fram!

HEMMA

I just wanna live

Dricker just nu Oboy och äter mackor! Det var riktigt gott. Igår kväll kände jag mig riktigt FRÄSCH ! Jag var ju sam sagt och tränande, man blir så glad efter fast idag är jag träningsverk, fast inte så mycket gegntligen, det var värre förra gången. Idag ska jag till min kära pålle efter skolan=)  Jag är ju inte där så ofta längre.. Asså jag tar ju hand om henne men jag har en tjej som hjälper mig några dagar i veckan! Det är egentligen därför jag har börjat träna, för att annars blir jag så rastlös och får dåligt samvete över jag jag inte tar hand om henne ordentlige osv..

Nej ska plocka ur disken nu ....


Do you remember?

Snart ska jag iväg! Det är nämligen så att lilla jag har köpt en "gym" kort fast det är gruppträningar. Jag tycker nämligen det är sååå himla tråkigt att stå och springa på band och lyfta vikter, ja ni vet vad jag menar? Så istället för det så dansra jag AFRO, Jag är med på något som kallas för Functionel Force och Functionel Moves! Mycket jobbigt! Men jag ska vara duktig till somma5en och mitt mål är att gå ner i vikt till Kreta=)

Nej nu ska jag plugga lite innan jag åker iväg!


It´s a new day

Sitter nu i skolan, har jättetrååååkigt! Men det är inte långt kvar nu, bara några månader sen är studenten här och 2 veckor efter det så bär det av till KRETA! Ghaaa va jag längtar!


Ett liv utan dig min vän är som att kapa ena handen!

 Det var tungt att gå upp imrose, jag ville helst ligga kvar men som sagt ny dag nya problem? Eller ny dag ny glädje?

Jag ska snart göra i ordning frukost , mackor och Oboy Mummsi=) Förhoppningsvis blir det stallet efter skolan idag eller så blir det direkt hem för att duscha, fixa mig för att sedan åka till Johanna för myskväll=) Det var ett tag sedan sist!

Nej ska nog göra min frukost nu för magen skriker!


Är han inte snygg? Wentworth Miller. Han spelar Micheal Scofield i Prison Break ( som för övrigt är så sjukt spännande!)

Stranded in this spooky town

Just nu är varje steg tungt att ta.. Varför? För att hela världen är upp oh ner.. Personer som har betytt hela världen vänder ryggen till.. Vad ska man göra? Ska man stanna upp och och vänta på att allt ska bli som vanligt? Eller ska man fortsätta ta tunga steg framåt? Någon som vet? Kan man stanna upp föresten?

Och vad jag ä svarar när ni frågar hur jag mår så mår jag inte bra! Jag har alltid varit tjejen som ler ALLTID! Den som alltid vill att alla ska må bra.. Men hur mår jag egentligen.. Är det någon som verkligen bryr sig? Eller är alla för självupptagana.?

Efter att jag fölorade min allra bästa vän .. Eller fölorade och förlorade hon finns fortfarande i mitt liv men hon är inte den samma så har jag verkligen INGEN att ringa till när jag inte mår bra..,  Vi sa vänner föralltid. Jag borde ha förstått det för längesen att det hela bara var en stor lögn .. Du var bara min vän för att du tyckte synd om mig.... ??? fast jag har funnits där i vårt och torrt så har du bara vänt ryggen till! Jag har alltid vart på din sida! 

Vi ska till grekland i sommar tillsammans.. Undrar hur det blir ? Kommer det att bli en katastrof? Jag hoppas verkligen inte det för jag länttar så sjukt mycket, vi har längtat så sjukt mycket!  Jag hoppas att det blir den bästa sommaren någonsin!!!

Jag hoppas på ett sätt att du läser det här för att jag vill att du ska förstå hur mycket du har sårat mig OCH hur mycket du betyder för mig!  Fast samtidigt vill jag inte att du läser det här för du skulle du kanske förstå och kanske vända riggen till ännu mer??


jag lever min dröm


Jag stänger mina ögon och hoppas att när jag öppnar dom så mår jag sjukt bra!


RSS 2.0