I used to save the troubles for an other day!

Mhhhh.. Hemma efter en låång dag! Jag åkte hemifrån runt 10 då jag blev hämtad. Då åkte jag tills E´s mormor och oljade hennes staket och blev bjuden på lunch =) (Jag ska på middag imorgon) Sen fick jag lite update från E =) Hihi ! Vi har inte setts så mcyekt på senaste så hon hade en del att berätta=) Alltid kul att lyssna på henne=) Hon berättar så roligt jämt!

Efter lunchen åkte vi till Rösjöbadet ocg träffade G. Fat vi gick hem till G innan vi gick till badet och från honom gick vi till badet och det kan jag tala om för er att det var väldigt jobbigt.. Det är egentligen inte såå himla långt men han skulle ta en massa omvägar + att det var så varmt och jag hade en långärmad tröja på mig=O Varmt varmt varmt! Tänkte va med dom ikväll men jag kom hem för typ en halvtimma sedan så jag vet inte om jag vill gå ute ikväll.. Men imogon så! Då ska jag ut! Varesig dom vill eller inte! Mohahahahahahaha

Men nu ska jag nog ?? jag vet itne vad jag ska göra haha ;) Men ha en msyig kväll=)

Kyss

//K


I´m falling in love with your favourite song!

God morgon=) Ojj jag är verkligen uppe tidigt idag men jag ska ju bli hämtad halv 10 plus att det är så sjukt varmt på mitt rum för solen står på där på morgonen.. Sjukt jobbigt kan jag säga så jag funderar på att lägga mig i vårat gästrum där nere för där e det skönt och kallt=)

Åhh det e så mysigt med sol=) Hoppas det blir såhär fint hela sommaren=) Vost det kan få regna ibland så att det inte blor så fruktansvärt tirt.. För då kan man inte tända brasa och grilla=(  PÅ fredag ska jag hem till J=) På en tjej kväll=) Ska bli mys för det 'r inte ofta vi träffas nu på sommaren =( Sen kanske E ska följa med också =) Så det blir nog kul!

Nej ska nog äta frukost nu. Ska steka ägg=) MUmsi och lägga det på en rostad macka med gurka på=) Mumsi.. vist låter det gott=)?

ha en fiiin dag i solen och drick mycket! =)

Kyss

//K

Danish med 1 Hand i luften

Sitt ner i klassen för nu är det mitt namn som är skrivet på den svarta tavlan!

Tillbaka nu.. Nu har jag varit 8i stallet i några timmar. Mysigt det var. Och inte såå himla varmt heller, det gick liksom att rida.  O Lilla Wilma var jätteduktigt=) Min lilla tjej! 

Imorgon blir det lunch hos E´s mormor! Det ska bli mys! Det var längsen vi åt middag med henne! Hon är som en extra mormor till mig eftersom min mormor är död=( Men jag är glad att jag har henne för hon e  urgullig=). Och bjuder alltid på såå himla god mat! Har jag tur kanske det blir nån god efterrätt... Glass kanske. mmm det ska jag äta nu! hihih

Det sk blir bad imorgon hoppas jag på också! =) Sköönt med bad.. Svlaknde i denna värmen=)  Sen blir det stallet imrogon också. Fast på kbällen också för jag bara vägrar att vara i stalllet i den här värmen!
 
Vet ni.? På söndag kväll kanske jag ska åka till gotland i 2 dagar. Det ska bli mysigt=) Jag ska åka med E´s familj. Dom har jag alltid roligt med=) Bästa familjen! Jag bodde typ hos dom i 2 år för jag inte tyckte om min mamsis pojkvän!  Men nu e inte dom tillsammans längre så jag bor hemma. Men snart flyttar jag väl ute. Eftersom jag tar studenten nästa år=) Hoho

Nej ska nog kanske lägga mig? Jag ska ju upp typ halv 9 imorgon.. Fast en goooood lunxh väntar på mig då=) mohhahah



Michal Jackson med The way you make me feel.




When yu break free and walk in my door

Oj! Nu var det längsen! Eller aa två dagar men jag har inte varit hemma så myclet i helgen typ. I Lördags var jag i Norrtälje och myste där! Jag köpte då en ny bikini och en ny fin sommarträja. Superfiint! Bilder kommer nog kanske seare=). Sen igår så var jag i Örebro.. Ni undrar väl vad jag gjorde där? Joo det ska jag berätta. Jag var och tävlade en häst på travet. Fast det gick inte aå bra, han kom utanför peng=S Tråkigt. Men men.

Meen det var såå himla varmt i bilden på vägen dit och hem för det fanns ingen AC.. Gaah jag höll på att bli galen. + att man inte kunde öppna fönsterna där bak! Tillslut var jag tvungen att flyya fram för jag höll på att kryp ut ur m8itt skin. Och vet ni vad jag märker när jag kryper fram?? Att rumpvärmaren är på! Ohhh vad galen jag blir.. hoho-_-

Vill ni veta nätt jag fick reda på i lördags också? Ni vet låten bleeding Love som Leona Lewis sjunger? Vet ni vem som har skrivit den? JESSE MCCARTNEY! Det viste ni itne vah! Hihi Han har även spelat in sin variation (hur det stavas?)  Coolt vah! Åhh + att han e såå snygg! Fast jag tycker han var snyggare när han spelade i Summerland. KOmmer ni ihåg den serierm? Zac Efron jvar också med i den serien.=) Två snyggingar! =) hihi

Idag har jag soolat heöa dagen=) Och det ser man=) Jag blir bara brunare och brunare=) wohhoo=) Fast nu har jag tagit paus tills imorgon. Jag måste bli lite piggare tills ikväll då jag ska till stallet=) Det går inte att vara där mitt på dagen när det är såhär varmt asså! Man orkar ingenting!

Nej nu tror jag jag har uppdaterat ordentligt:P hihi



Jessy Mccartney med Bleeding love


Vilken variation tycker ni är bäst?

Kyss

//K

Dunka dunka bitch!

Jag vaknade imorse när min syrra började spela skithög musik=S För hon skulle till jobbet, inte så roligt. Men men då var det bara att gå upp och äta sen lägga sig i solen=) mysigt=)  Och jag blir bruun=) Hihi .. Nu börjar det verkligen synsas och det blir sådär sääxigt brunt

Idag ska jag iaf sola sen klockan 13.00 blir jag hämtad för jag ska åka till sala med en häst =) Sen kommer jag väl hem vid 18 igen;)  ska inte bli så kul att sitta i en varm bil i detta fina vädret dock! Vill helst soola och bli brun.  Men det ska ju blifint väder hela helgen så kan ju sola då. Och imrogon kanske jag ska till nortälje och gå på nån blues grejs! Kul sen på fredag kanske det blir eriksö i vaxholm om jag inte ska med till örebro för en hästa ska starta på travet där=)

Nej jag ska nog ta och äta lite lunch fast jag inte är hungrig-_- Men e tyo itne hungrig i detta väder, iaf inte jag ;P


Kyss

//K

När ska turen vända?

Oj. Dagen var toppen fram tills nu! Jag fick inte boxplatsen! Dom tyckte jag var för ung och oerfaren=S Jag fyller fan 18 i augusti och jag e fan inte oerfaren! Jag har jobbat med hästar i drygt 5 år! Jag har gjort det jobbigaste jobbet och jag ger aldrgi upp iförsta taget! Och vadå inte kan ta ansvar!? Jag är en av dom mest ansvarfulla människor som finns på denna jord!

Jag undrar verkligen när turen ska vända för min del? Hela den här våren har varit knas! Jag har helst inte velat vosa det för någon men snart orkar jag inte l längre! Shit nu låter jag som nån men massa problem och det vill jag verkligen inte för det finns dom som har det trippelt så illa som jag! Men allt känns inte så roligt just nu!

Aja nu till nått roligare! =) Jag har blivit lite brun idag=) Fiint fint=) Hihi ! Skönt! Sen ikväll kanske den blir en sväng ut med BF och några kompisar till henne=) Mysigt! Och id et här vädret! Det gör det ännu bättre!

Mumis! Till middag blev det äggröra! =9 mycket gott och till det hade vi hårda mackor, gurka och skinka! Så jäkla gott asså! =) Äkta sommarmat! Och värt att prova om ni inte redan gjort det!=)

Danish & Puttiz & Olivia med Min grej!

Kyss

//K

regniga dagar nu e det payback!

Åhh sol idag också! Shit va skönt! Igår var jag ju hos B! Hur mysigt som helst! Vi drack lite (ganska mycket) lekte en musik lek, och hade det jättemysigt! Jag som itne hade tänkt att drick eentligen! Men när man blir bjuden är det bara att tacka och ta emot! haha"! Hon fick en blomma och en kort av mig för jag viste heöt enkelt inte vad jag skulle köpa!

Jag och mamsi kom iaf hem halv 1 i natt! Och oj va kul vi hade från bussen och hem asså! Mamsi hade varit på tegel och kollat på smalare en thord så jag mötte henne vid bussen så vi kunde ta sällskap hem! Egentligen skulle hon ha skjussat mig på cykeln men det klarade hon inte så det jag fick skjussa henne istället och vi höll på att skratta ihjäl oss så till slut var vi tvugna att hoppa av cykeln och gå hem! Hoho Det var msyigt dock!

Jag vaknade iaf klockan 11 idag! Helt utsövd! Såå skönt! Och å gick jag typ direkt ut i solen=) Och nu har jag blivit lite brun=) hihi KUL=) Jag älskar att vara brun!

Snart ska jag åka till stallet! Ska inte rida dock för det e det alldeles för varmt till! Men måste ju dit och se till att hon har det bra!

Hoppas ni får en mysdag! För solen here I come! =)

Kyss

//K

 

SOMMAR!

Vi förevigt?

Hemma igen! åhh va varm och skönt det är! Mmm!! Sommar Äntligen! Oj dom här rvå dagarnajag var bort jag har jag verkligen gjort mycket! Jag har varit igång typ heeela tiden=) Fast det e bättre än att bara sitta hemma och tråka!  Hmm fast idag har jag inte hunnit sola nått=( Kanske man ska lähha sig en stund ute i solen innan jag börjar göra mig i ordning för att åka till B! Det ska bli kul att träffa alla klsskamrater efter skolan slutatde =) !

Detta var typ allt som jag orkar skriva nu =P hehe det e såå varmt att man bara vill vara ute hela dagarna! Så hejsvjs! Kanke skriver när jag kommer hem om det inte blir för sent! Hihi

Kyss

//K

Looking for some hot stuff baby this evening!

åhh underbart med sol! har jag blivit brun? Njaa sådär! Fast jag kunde ha legat ute och solat längre med det blev för varmt plus att jag har haft lite ont i ihuvudet under dagen så ville inte vara för mycket i solen! Man ska ju iten vara allt för mycket i solen om man är sjuk eller nått sånt! Sen är det ju viktigt att dricka mycket också!

Alla bilder och allt jag har tagit kommer antagligen imorgon=) Hihi ! Men just nu gör vi inte alls mycket! Ska snart ut med lilla Mangas!Inte för att han är så himla liten men iaf;) hihi  Fast det e skönt att det e så himla bra väder ute! Inte ett enda moln här ute asså! Såå skönt! Nu känns det äntligen som sommarlov=)

Ojoj ! Imorgon kanske det blir stressit kanske inte ? Men det får vi se imrogon!  Nej nu vill hunden ut! Men have a najs evening! Så kanske jag sriver lite mer när jag kommer hem imorgon! =) Mys kväll tiller alla! 


Kyss 

//K  

bakom mina solglasögon är allting vackert och fint!

Sol, sol stårlande sol=) Yeey äntligen kan man ligga och sola å bki brun=) Yippi! Det e rikitigt skönt! Hoppas ni också ligger ute i solen och har det skont! Men kom ihåg att smörja in er så ni inte bränner er!   Igår kv'äll var det lugnt!

Åh imrogon ska jag hem till B för att fira hennes födelseda=) Mys! Fast jag vet inte vad jag ska köpa till henne! Vad kasn man köpa till nån som fyller 18? Svråt!

Nej nu ska jag ut i solen igen=)

KYss

// K

jag går upp klockan 5 och jag är trött på det!

nu, nu! Nu e jag ute hos A =) mys! vi sitter här och gör ingenting.. hoho! men vi har mys endå=) Åh det e så fint när vi ser hästarna beta i hagen=) Bilder kommer dock inte försen på onsdag! Hihi !

Min dag har varit bra och det har gått kanske snabbt=) Mohhaha! Som tur är ! Fast aaa det blir nog bra imrgon också för då blir det stall n'stan hela dagen sen blir det mycket sol! Jag ska ligga och steeeka =) haha Tänkte ta olivolja på med då kan man få så fula brännskador!
 
Ohh jag såga Ola på tven! :O Han e ögongödis! =) Och hans röst! Hmm jag smälter ! hihi ! Ni kanske tycker jag e heel knäpp men det tycker inte jag! =)

Mangas e också här=) A´s familj hund=) Hihi =) En stor Rottis! Han e den msyigaste hunden på denna jord! Fast han e bortskämnd! Haha jag fick sitta och mata honom idag=) Men det gör mig inget för han e såå himla söt=) hihi


Nej nu måste jag vara lite social=) Jag får ändå låna hennes dator=) hihi fast hon pratar med en kompis samtigt på skype så hon klarar sig nog =) mohö! Nej men ha e najs kväll =)

KYss

//K

A whole new world!

Yippi=) Äntligen har jag fått köpt dom nya jeansen=) Jag köpte också en ty t-shirt=) Superduper fint! Fast kjolen sved lite i plånboken! Det kostade 300 kr men det var värd det! Men t-shirten däremot var billig! %0 kr fast det var ju på rea såklart=) hiihi Nöjd e jag iaf!

             
Jeanskjolen=) 300 kr från H&M                  t-shirt =) Från Gina Tricot 50 kr

Men en grej son jag inte är nöjd med idag är atr jag tagit ut min navel piercing=( Den blev infekterad för ett tag sedan då det kom in typ smuts eller nått så min kropp stötte ifrån sig piercingen=( Skumt! Men jag ska låta den växa igen tills i vinet så får jag se om jag tar en ny? Fast en tatuering ska det bli till vintern iaf! =)

Det kanske inte blir så himla mycket uppdatering dom närmaste 2 dagarna för jag ska sova ute hos A som bor mitt ute i ingenstanns;O Hoho Fast det ska bli mys=) Och man får räkna med sånt ibland när man har en häst! Fast det ska bli lite skönt att hon antagligen snart ska flytta närmare=) hihi

Nu ska ni få lyssna på en grym kille! Hans namn är Nick Pitera! Ni kanske har hört honom förut men för ni som inte har det! Det är värt att lyssna!



hoppas ni får en myig kväll! Kanke ute i solen ? inte vet jag! Och jag kanske kan få låna A´s dator och skriva ett litet inlägg senare men vi får se! =)

Kyss

// K

du viste väl vad som försegick!

Täby centrum here I come! Hihi snart bär det av till täby c för att köpa min efterlängtade kjol=) Yeey  Det gick föröverigt bra att titta på stallplatsen! Ett jättemysigt stall dock väldigt små boxar så vi får se hur det blir! Hoppas påd et bästa iaf=) Hihi

Måste fixa håret nu=) super duper =) Hehe See you later allegater (hur det stavas?)

Kyss

//K


Jag kan slå på stort!

Hmm.. Det blev ännu en sitta inne kväll igår fast det var lika bra det för jag var ganska trött imorse när jag gick upp:P hehe, Det var jag mamsi och syrran som satt och kollade på Wisegal igår! Det var mys för det var längsen vi tre gjorde ngt sånt tillsammans=) Men Wisegal var bra och jag rekomonderar den till andra faktiskt! Värd att se!

Uh, dag hoppas jag att Jag och Bf ska åka till täby centrum för jag vill verkligen ha den där jeanskjolen asså!  men nu kommer bilder på det jag köpte igår=) T-shirten ser ganska stor ut, och ja den är stor men det var fint med stor=) Då kan man både ha det som en T-shirt till en tröja och som en lång t.shirt till leggings! =) 2 i 1 liksom=) Hihi

 Den är köpt på GinaTricot=)


 Örhängerna är köpta på Glitter, billigt, bra? Det vet jag inte rikigt men dom funkar iaf=)

Nej jag tror jag ska sminka mig lite innan jag går bort till stallet där jag söker boxplats! Man vill ju se lite fräsh ut=) Hihi Inte för att jag tror att hon som jag ska prata med bryr sig men men ;O 

Kyss

// K

stockholm Caling!


Jag var bara tvungen att lägga in denna! Ni kanske undrar vem detta är? Hon heter Sophia och hennes artist namn är Somajo! Hon har skrivit låtar till bla Wincent!  Hon har även sjunit med Adam Tensta


Detta är då Vincent! Sophia är även med i slutet äv videon!

Fan det här är fuckt upp och jag fattar ingenting!

Hemma, ätit och nydushad=) Idag har varit lite bättre än igår! Igår var extremt tråkigt! Kul idag! Och roligare kan det bli! Ska ut med min BF Ikväll=) Undrar vad vi ska hitta på?! Det e lite roligt för BF det står ju för Best Friends typ men pogramet jag går på Åva förkortas också som BF =) (Barn och fritidspogramet ) Vilket andra kallar för barn uatn framtid? Stämmer det? Ha det tror jag inte!  Det är ett av det få pogramen som man "blir" någonting när man tar studenten! Jag blir barnskötare=)

Oj måste jag bara säga! När jag var i stallet idag så var det jättefint väder när vi kom men sen öppnade himlen sig och regnet bara öste ner=O Så ingen ridning idag då=( Men det blr det hela veckan =) Så det så! Jag ska tillochmed sova där från måndag till tisdag!=) Mysigt!

Asså det e verkligen långt kvar tills jag blir 18 nu asså! =) jag längtar så fruktansvärt mycket ! Den helgen ska det festas non stop! åhh nu blev jag sugen på non stop:P hihi Fast jag ska inte äta choklad(A) Får så ont i magen tråkigt nog! Jag tycker inte att det skafinnas allergier! Det e verkligen bajs!

Nej jag kanske ska sminka mig? Jag vill ju inte skrämmas när jag går ut:P haha Ha en mys kväll=) Kanske uppdaterar om jag inte kommer hem alldeles för sent;) Ska ju upp tidigt imorgon! =)

Kyss

//K

Medina med förbjuden frukt

Vi håller på med musiken tills vi fucking dör!

Okej nu e jag hemma från täby! Blev ingen jeans kjol=( Kanke imorgon istället om jag hinner=) Men det blev två örhängen istället och en jättesöt t.shirt=) (bilder kommer senare)  Jag måste bara säga att det finns en del knasiga männsikor runt omkring asså! Men vad vore vrlden utan dom? Hihi! Nägra knasiga männsikor måste det ju finnas=)

Om tyå en kvart blir jag hämtad=) Sen e jag väl borta ett bra tag=) Jag ska kanske in mot stan ikväll och gå på cybertown om det är öppet=) Hihi ! Det e såå himla kul! Man kan verkligen ta ut alla sina agrissoner där ! Haha  Nej jag kanske ska ta en macka innan jag åkr? Annars blir jag så grinig och orkar ingenting! Det är vikigt att äta tycker jag ! Heller 2 kg för mycket än för lite! Helt ärligt!  Vad tycker ni? För smal/lagon eller 2 kg för mycket? Spelar det någon roll för er?  Jag bryr mig absolut inte!

Nej nu ska juag ta en macka med ost på=) Mums!

Kyss

//K

Bounca Bitch

Woho! Jag somnade rätt snabbt och tidigt igår =) Yeey och jag sov ändå till klockan 9.00 ! Skönt! Jag tror och hoppas att idag inte blir lika tråkigt som igår! För jag kanske ska med Mamsi och min lillasyster till Täby C Och köpa en grymt fin jeanskjol på H&M =) Men vi får se om jag hinner det.. Beror på när jag blir hämtad för att åka till stallet=) 

Ohh i morgon ska jag och kolla på en stall plats min min pålle=) Förhopningsvis får vi den och det vore så skönt för det blir mycket närmare och lättare att ta sig dit=) Så håll tummarna för mig=) Sen ska jag också börja rensa på mitt rum=) För det behövs eftersom jag ska snart börja måla om =) Jag läängtar till vi ska göra det för just nu ser mitt rum hemskt ut! Det kanske är därför jag inte kan somna? Haha nej för ja trivs ju på mitt rum=) !  

Nej nu ska jag gå ut och försöka övertala mamsi till att jag får följa med=) hihi men ha en superish dag=)

Kyss

// K

Ken Ring med Bounca Bitch

Vill inte sälja sängen men älskling jag skäms!

Okej, jag hittade inte på nått at göra förut.. Jag satt kvar framför datorn.. INTE bra! Men nu har jag bestämnt mig! Jag ska gå och lägga mig och sova till så långt jag kan imorgon! För om morgon dagen blir som idag smäller jag av! Men ni får ha en mysig kväll =)

Kyss

// K


Medina med Sagoland

Jag stod kvar när du gick

Okej.. Nu är klockan 20.26 och jag tror att jag kommer att smälla av snart! Jag är såå himla uttråkad så det inte finns ord för det! Gaah jag bilr galen! Det finns inget att göra! Ingen e ju hemma! Eller kanske det e nån som e hemma men jag känner inte för att dricka.. Men det vill ju alla andra! Galen jag blir! Jag har redan städat, gått promenix, ja jag har i princip gjort alt jag kunnat för att hålla mig sysslesatt men det går inte längre!  åhh jag blir CRAZY !

Fast tidigare idag så satt jag och kollade på lite youtube klipp och det finns en del roliga! Och eftersom mitt största intresse är hästar så sökte jag ju självklart  på hästar och shit vilka roliga klipp det fanns asså! haha Jag skrattar fortfarande av det =)


                        


här är 1 av klippen som jag skrattade åt! Och jag lovar! Det finns måånga fler!  Jag hr aldrig ramlat av (A) Okej där ljög jag Hihi! Jag har ramlat av nästan fr mycket känns det som iblan men man säger ju att man ska ramla av MINst 100 gånger för att bli en bra ryttare!  Och jag tror inte jag har så många gånger kvart men jag kan inte säga att jag är en grym ryttare för det ;) 

Nej nu ska jag gå och ha ännu mer tråkigt! Men hoppas ni får det roligare =)

Kyss

// K



life is short, break the rules, forgive quickly,
kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and
never regret anything that made u smile

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lugnor!

Klart! Nu har jag tagit en promenix med vovven =) Det var mysigt men blev lite blöt om mig fötter för mina skor är trasiga, inte så kul men det e ju egentligen sommar så man ska inte behöva bli blöt öven om man ha trasiga skor! Haha fast det e väl typiskt en svensk sommar.. Är det inte det?

När jag var ute med Sasha så stötte vi på ett rådjur=) Ett väldigt gulligt sådant fast sasha ville allra helst springa efter och jaga den .. Inte bra  Fast hon skulle jue aldrig göra illa den bara jaga ! Haha hundar e söta;)

 Hon e rätt så söt och det syns att hon e lite gamal =) Fast hon är lika pigg som hon var när hon var 1 =) Och det är väl ändå tur!

När jag kom hem kollade jag på Robin Hood! (otecknade). Det gick ju varje dag på 5 för några år sedan och ja kollade alltid på det! Fast sen väste jag upp och började gilla serier som The O.C och One Tree Hill! Men idag gick Robin Hood på 4 och eftersom jag inte hade så mycket anna att göra så kollade jag på det och dirket efter där vart det Oliver Twist.. Inte lika roligt.. Fast det var okej ändå för jag åt glass med varma hallon och vit smält choklad=) Mumsi
 Riktigt gott må jag säga!

Nej nu blir det  ? Jag vet inte vad jag ska hitta på men nått kommer jag väll på=) Kanske går en ormenix till fast med mamsi då, hon hade lust att gå en sväng så jag kanske e snäll och följer med henne=)


Kyss

// K

Med en bild i din hand



Vatten? Nix.. Alkoholfri cider.. Varför? Jag kan ju inte dricka när jag e med mamsi jue;)



Midsommarfirande? Japp där gissade du rätt/fel.. Inte vet jag! Men detta var våran stoppkloss igår! Men måste erkänna det ser lite mys ut=)

Alting som vi gör nu är skrattirriterande

Oj! Igår var himlen svart när jag gick hem från sällskapet jag var på igår, det till och med oskade och blixtrade lite.  Det var faktiskt lite läskigt . Det kanske låter töntigt men det e läskigt! Men iaf, det blev inte alls sent igåt egentligen. Eller aa jag gick hem från sällskapet vi halv 9 men jag somnade inte försen vi 00.00 för jag satt uppe och kollade på Billy Elliot en såå sjukt bra film! Ni borde spana in den=)

Idag ska jag ut och gå med Sasha, det e min BF mormors hund=) hihi hon e såå söt! Fast ho e rätt så gamal (hon fyllde 10 i år)  det ka bli mysigt, bara det inte börjara regna! Jag har fått nog av regn nu!  Men det ska ju bli bättre väder i veckan så då sa jag ligga ute och sola för jag tänker banne mig inte vara vit när jag kommer tillbaka till skolan! Mohaha mitt sista år i skolan =) ÄNTLIGEN det e bara 3:an kvar sen e det slut, over Kapush =) haha Fat jag kommer nog att sakna skolan lite åndå!

Nej jag kanske ska klä på mig för jag blir hämtad om en halvtimma! såå aa men have a nice day=)

kyss

// K



Detta är Jakkish ft. Olivia med låten När du gick

Jag tar mig landet runt för att göra MIN grej!

Uhh.. Hahah .. nu håller jag på att göra mig i ordning för att snart dra vidare.. Stallet var underbart som vanligt. Fast på vägen hem stötte vi på ett fart hinder? Och det gick väääldigt låångsamt. Stllet ligger nämligen långt ute i igenstans där dom firar midsommar som bara den så vi kom jue självklart bakom en traktor med  släp.. Vis det såg väldigt mysigt ut men man blir jue lite irriterad när människan som sitter och kör inte kan åka åt sidan!  Men men..

Juste det där om att lejonet sa bli besviken i heögen stämmer ganska bra faktiskt! Det e nästan läskigt vad bra horoskop funkar ibland asså!  En annan tanke som slog mig idga var "varför finns det sniglar"?  Dom slämmar jue bara ner och jag tycker så synd om dom för att dom dör typ alltid för det e någon som trampar på dom eller kör lver dom. INTE SNÄLLT asså men det e väl så naturen funkar? Haha

Nej nu ska jag fortsätt med det jag höll på med annars blir mamsi gaalen ;) hoho men ha en super midsommar =)

kyss

// k



Detta är B.F.V (Bröderna från väst) Med låten det bara e så!

När Jag dricker blir Jag full, När Jag blir full så blir Jag glad!

Oj vilken natt.. Jag kunde verkligen inte sova.. Skumt asså, för jag brukar alltid somna så fort jag lägger mig i sängen men icke sa nicke.. Jag gick å la mig typ kl 23.00 sen låga jag och tänkte på massa skumma tankar som jag just nu inte kommer ihåg.. Men vi typ. 00.00 så kunde jag äntligen somna men tror ni inte jag vaknar typ 1 timma senare av att min lallasyster ska gå och lägga sig? Tror ni jag kan somna om? NEJ åhh jag höll på att bli gaaalen! haha

Fast det är bra att man har ledigt idag för att vi håller på att måla om vårat hus och dom börjar typ hur tidigt som helst på morrnarna så jag får ingen sovmorgon alls men det fick jag idag =) Åhh  det var väll endå tur eftersom jag sov lite inatt;) Och nej de som målar är inte snygga! Fett fula med andra ord men grymt trevliga måste jag säga!

Om typ snart kommer jag att bli hämtad för jag ska ut till Wilma=) Asså jag tror inte att en som INTE håller på med hästar förstår hur mycket en häst kan betyda för en ? Speciellt om man t ex har det jobbigt hemma eller i skolan eller vad som helst. En häst kan man berätta vad som helst för utan att den sprider det vidare, man kan gråta dom bryr sig inte dom bara står där och kollar på en med sina stora bruna ögon, man kan vara hur ful som helst men dom bryr sig inte. Det finns ett uttryck som säger "om du ger hästen ditt inre så ger den dig sitt yttre" och det är helt sant! Det ända en häst begär ar att bli älskad och få mat! Fast aaa så e det väll med de flesta djuren! Jag förstår inte hur folk kan vara så gryma när dom misshandlar sina djur? Det e bara för hemskt!!!

A men iaf efter stallet ska jag hem och göra mig i ordning sen bär det av igen ;)  Jag hoppas att det blir en kanon dag fast i mitt horoskop stod det att midsommarhelgen skulle bli en besvikelse för många lejon? Inte så kul att läsa men men man för göra det bästa av sitiationen! =) Eler hur;)




Nu kommer Janet med heartache on the dance floor!

Hmm ? Gillar jag bara sån här musik? svar: NEJ jag lyssnar även på svensk hiphop! hihi

19/7-9009 kl 22:13

Okej nu ska jag skriva mitt allra typ första inlägg. "Välkommen till min nya blogg" räknar inte jag som ett inlägg liksom. När ni läser min nlogg kommer ni att få läsa om alla konstiga funderingar jag har om livet och alla saker runt omkring, mitt sommarlov, mina vänner, feste jag går på, om min fodervärdshäst Wilma <3 och självklar ett av mina största intressen MUSIK!

Jag vet att desigenen inte e så himla snygg men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den än så den får vara såhär till jag har kommit på hur jag vill ha den.  Musiken som jag kommer att lägga upp är från både gamla och nya artiserter och gamla och nya låtar! 

jag hoppas verkligen att ni kikar in ofta =)  Det här inlägget kanske blev lite konstigt men vad ska man liskom skriva i först inlägget ? Ska man skriva som om man haft bloggen i flera år? Det känns lite skumt men jaja , imoergon blir väl inlägget bättre=) haha fast det kanske inte blir såå himla mycket uppdatering för jag ska jue ut till Wilma och sen ska jag fira midsommar med familjen och vänner MEN, jag säger bara MEN på kvällen ska jag och my bf försvinna för några dagar.. Mohaha .. Vi tycker inte om högtider´.. Allt är stängt och dött runt omkring.. Inte så himla kul så vi tänkte försvinna vort några dagar tills allt e normalr igen. haha Låter kul vah? 
 
Have a nice evening=)

Kyss

// K



Nu kommer en lite musik från Bethany Joy Galeotti ( Haley James Scott i One Tree Hill)

Välkommen till min nya blogg!

gillar du musik? Gillar du hästar? Gillar du festa? Gillar du kompisarna? gillar du SOMMARLOV? Då har du hittat alldeles rätt!

RSS 2.0