My mind is in disturbia

Trött?? Det är iaf jag.. Vi var hemma runt halv 5 imrose=) Fast det gör ju inget om man har haft kul heela kvällen=) Hihi.. Och vet ni. Jag svävde på moln igår också=) Kan man bli kär vid första ögonkastet?? Tror ni på det.. ?? Jag kan tro på det till en viss del men man måste vilja och våga ta kontakt med den personen man faller för också!  Hehe som jag inte vågar ..=( Jag är så sjukt rädd för att bli sårad eller att nån bara vänder ryggen till .. Usch det är hemskt!

Vi var ju på The voice också.. Shit.. Vissa folk e ju riktigt sjuka?? Är det såå världen är idag?? Det var typ några tjejer som började bråka.. Små var dom också för den delen.. Men iaf .. 6-7 vakter behöve gripa in för att dom skulle sluta! Sedan var det någon/några som slängde in tårgas i publiken så att 23-26 personer blev skadade.. Whats up with that? Vist ingen blev alvarligt skadad mn när man får tårgas på sig börjar ögonen rinna och ma får sårt att andas.. Och sen ska man försäka ta sig därifrån men 1000 människor runt om kring dig.. Hur lätt e det? Det var ju inte så himla konstigt att man grips av panik då?? ..

Idag ska jag gå ut med Sasha sen ska jag ut till Pluttan=) Åhh jag saknar henne såå himla mycket men jag pratar helst inte om det för då blir jag bara ledsen..=(

Nej ska nog lägga mig på soffan lite innan vi åker.. E rätt såå trött=)

Byeee

//K

Kommentarer
Postat av: Amanda

tack gullet :)

2009-08-16 @ 13:22:39
URL: http://ewesgitarrkompis.blogg.se/
Postat av: adina

ja visst var dom :D?

2009-08-16 @ 16:25:44
URL: http://lillsmuurfen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

riktigt kul hade vi ju också :D ;) yeyeyeye

2009-08-21 @ 17:22:32
URL: http://fiercedreams.blogg.se/
Postat av: Anonym

VILL DU BLI VECKANS BLOGG ?? ANMÄL DIG NU !

2009-08-30 @ 18:10:28
URL: http://linnnoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0