Looking for some hot stuff baby this evening!

åhh underbart med sol! har jag blivit brun? Njaa sådär! Fast jag kunde ha legat ute och solat längre med det blev för varmt plus att jag har haft lite ont i ihuvudet under dagen så ville inte vara för mycket i solen! Man ska ju iten vara allt för mycket i solen om man är sjuk eller nått sånt! Sen är det ju viktigt att dricka mycket också!

Alla bilder och allt jag har tagit kommer antagligen imorgon=) Hihi ! Men just nu gör vi inte alls mycket! Ska snart ut med lilla Mangas!Inte för att han är så himla liten men iaf;) hihi  Fast det e skönt att det e så himla bra väder ute! Inte ett enda moln här ute asså! Såå skönt! Nu känns det äntligen som sommarlov=)

Ojoj ! Imorgon kanske det blir stressit kanske inte ? Men det får vi se imrogon!  Nej nu vill hunden ut! Men have a najs evening! Så kanske jag sriver lite mer när jag kommer hem imorgon! =) Mys kväll tiller alla! 


Kyss 

//K  

Kommentarer
Postat av: OLESSIA

veerkligen

2009-06-23 @ 20:28:38
URL: http://dreamolessia.blogg.se/
Postat av: OLESSIA

lättare ja :D

2009-06-23 @ 20:29:11
URL: http://dreamolessia.blogg.se/
Postat av: Sandris

Tack! Måste dock erkänna att jag är värdelös på att uppdatera just nu.. men det kommer! :) Min blogg är ju vanlig basic, men du har designat va?

2009-06-24 @ 08:16:18
URL: http://salundell.blogg.se/
Postat av: Alexandra

fråga inte om namnet ;)

2009-06-24 @ 21:12:05
URL: http://alexandrakaulitz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0